2777
2789
خخخ واقعا حساسم ؟یک سکته زدم بخاطر اسم دخترم

اسم دختر من، مه یاس

ایتقدر سخت متوجه میشن، اصلا اهمیتی نمیدم، میگم به مرور یاد می‌گیرن واین اسم عادی میشه براشون

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چرا چیشدع مگه

چنبار تاپیک زدم میگ چرا انقدر. راج ب این اسم نظرسنجی میکنی .توبعصیاش الکی گفتم عوص کردم ک واکنشا رو ببینم

وسواسم خوب دارم میمیرم از وسواس فکری 

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم دختر من، مه یاسایتقدر سخت متوجه میشن، اصلا اهمیتی نمیدم، میگم به مرور یاد می‌گیرن واین اسم عادی ...

چند ماهشه

عمه عموهاش هنوز مشکل دارن برا تلفط؟

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
چنبار تاپیک زدم میگ چرا انقدر. راج ب این اسم نظرسنجی میکنی .توبعصیاش الکی گفتم عوص کردم ک واکنشا رو ...

ازبیکاری

من دخترم53روزه اش

یک ریز کنارش نشستم، فرصت فکروخیال  وتماس ورفت آمد و..ندارم ،چطور ایتقدر وقت وذهنت آزاده

به جای این کاربیهوده، تمام فکر وذهنت الان باید دخترت باشه

تربیتش از ،اسمش مهمتره

اسی الان که میخوای تغییر بدی حداقل یه اسم قشنگ تر بذار. یه چیزی بذار که خوش آوا و راحت باشه تلفظش 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
چند ماهشهعمه عموهاش هنوز مشکل دارن برا تلفط؟

نه، یادگرفتن، مامان بزرگها سختشون

حالا مگه چقدر اطرافیان میخوان صداش کنن، بیشتر خودمون صدا میزنیم