2777
2789

ایتالیا بورسیه داره و آزمون 

ولی روسیه و مجارستان و ترکیه شهریه بالاست . 

چین واقعا عالیه بدون آزمونه و فقط معدل بالای ۱۷ میخواد فکر کنم . زبان هم انگلیسی . شهریه داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایتالیا بورسیه داره و آزمون ولی روسیه و مجارستان و ترکیه شهریه بالاست . چین واقعا عالیه بدون آزمونه ...

زبان انگلیسی مشکلی نیست فوق العاده ست توش و قویه .ایتالیا زبونشون فرق می کنه  درسته ؟

معدل دیپلم ۱۷ ی بالا؟

بله . چیز سختی نیست الان به اسونی میشه هیفده گرفت . فکر کنم دانشگاه هایی هم دارن که شرط معدل نمیخواد ولی شهریش یکم بالاتره . باید بپرسی از مشاورای این زمینه

بله . چیز سختی نیست الان به اسونی میشه هیفده گرفت . فکر کنم دانشگاه هایی هم دارن که شرط معدل نمیخواد ...

ن کلی پرسیدم من خودم دانشجو ام البته تو ایران

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

زبان انگلیسی مشکلی نیست فوق العاده ست توش و قویه .ایتالیا زبونشون فرق می کنه درسته ؟

نه ایتالیا هم به زبان انگلیسی آزمونو برگذار میکنه و درسا هم انگلیسیه . ولی خب باید چند ماه واسه ازمونش خوند 

مثل کنکوره واسه دانش اموزای بین المللی

نه ایتالیا هم به زبان انگلیسی آزمونو برگذار میکنه و درسا هم انگلیسیه . ولی خب باید چند ماه واسه ازمو ...

بین چین و ایتالیا کدومش بهتره 

و اینکه چین زبان چینی بلد نباشی مشکلی نیست ؟

بین چین و ایتالیا کدومش بهتره و اینکه چین زبان چینی بلد نباشی مشکلی نیست ؟

مسلما مدرک پزشکی ایتالیا بهتره اعتبارش تو اروپا . ولی اینم در نظر بگیر که به نسبت چین واقعا سخت تره . هم آزمون هم دوران تحصیل با اون همه امتحان