2777
2789
عنوان

اتفاقاتی که تو هشت سالگی برام افتاده الان

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 67 پست
تو دوره راهنمایی اکثرا دوست دارن بزرگ دیده بشن کهخب مثلاً با تحقیر یک دانش آموز چی بهش رسیده اعصاب ن ...

من از اول نسبت به همین وسالام درشت تر بودم و بزرگتر دیده میشدم ولی این دلیل نداره که مثلا بیاد بگه این انگار درسشو تموم کرده اومده تو کلاس شما نشسته 

وقتی مشاور میری چرا نمیگی؟باید بگی راحت شی من کلاس چهارمم معلمم اینکارو کرد باهام کلی موهامو کشیدو م ...

وای چقدر معلمای روانی زیاد بودن🥴

موقع استخدام انگار هرکی روانی‌تر بوده امتیاز می‌گرفته

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما هیچ وقت گله کوچیک بچه هاتون نادیده نگیرید نگید زشته معلمته زشته همکلاسیته  گوش بدید وازبچتون بخواید واستون همیشه همه چیزو تعریف کنه بگید کوچکترین موردی باشه من پشتتم هیچکسی اجازه نداره تهدیدت کنه سرت داد بزنه یا دست روت بلندکنه اینارو همیشه ب بچه هاتون بگید خواهشا فرقی هم نمیکنه دختر باشه یا پسر هردوشون اسیب پذیرن 

هیچوقت نفهمیدم

متاسفانه ادمهای عقده ای زیادی هست که باعث میشن مسیر زندگی ادمها تغییر  کنه من خودم سال دوم ابتدایی یه معلم داشتم به اسم خانم شالو هیچ وقت نمی بخشمش نه تنها من رو سایر بچه ها رو هم به شدت تنبیه میکرد اصلا انگار شکنجه دانش اموز ها تفریحش بود با لبه خط کش پشت دستمون میزد که انگشتهامون خون می اومد خدا لعنتش کنه با رفتارش باعث شده بود از درس زده بشم

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
وای چقدر معلمای روانی زیاد بودن🥴موقع استخدام انگار هرکی روانی‌تر بوده امتیاز می‌گرفته

من تمام مدت تحصیلم معلم هام خوب بودن خداروشکر بجز کلاس چهارمم اتفاقا ضربه بدی خوردم ازش تا سالهای زیادی تو ذهنم بود حساب کن پارسال پای برنامه زندگی پس از زندگی آقای موزون گفت معلم هاتون ببخشید ایشون بخشیدم خودمم راحت شدم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
خانما هیچ وقت گله کوچیک بچه هاتون نادیده نگیرید نگید زشته معلمته زشته همکلاسیته گوش بدید وازبچتون ب ...

و خانواده های ما که تازه خودشونم دوتا میزدن تو سرمون ....

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خانما هیچ وقت گله کوچیک بچه هاتون نادیده نگیرید نگید زشته معلمته زشته همکلاسیته گوش بدید وازبچتون ب ...

دقیقا من مادرم اینجور رود یعنی غلفتی هم پوستم کسی میکند میگفت روم نمیشه برم دعوا کنم‌زشته 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
یا خدا درحد خونریزی؟یکی نبود شکایت کنه

اون موقع ها همه معلمها دانش اموز ها رو میزدن یه چیز عادی بود ولی این دیگه روانی بود

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
و خانواده های ما که تازه خودشونم دوتا میزدن تو سرمون ....

ولی من هیچ وقت مامانم منو نزد ومن همیشه شاگرد اول کلاس بودم ومنظم کسی باهام کاری نداشن ولی معلمای وحشی داشتیم که بامشت لگد وخط کش بچه هارو میزدن ..منظورم دوره جدیده بچه های خودمون تجربه ای که داشتیم نزاریم تکراربشه واسه بچه هامون‌