2777
2789
عنوان

شما بگین ناراحتی من بی جاست آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 19 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها ببین، یه زندگیه اروم با همسرت داشته باش و به اطرافیانت هم توجهی نداشته باش، خواهر شوهر کیه دیگه ...

اعصاب منو ی جور بهم میریزن اعصاب شوهرمم ی جور اگه بزارن دیگه زندگی کنیم

الآنم کمرنگ شدم گله گیاشون شروع شده به ما زنگ نمیزنه مخ شوهرمو میخورن

عادت میکنن بە کمرنگ بودنت ادامە بدە من اوایل ازدواجم هرروز شوهرمو پر میکردن چرا هرروز نمیاد سر بزنە خونمون تو یە ساختمون بودیم وواقعا مشکلی باهاشون نداشتم ولی شعارم دوری و دوستی بود بە شوهرمم میگفتم من با خانوادت مشکلی ندارم اونا خیلیم خوبن فقط حوصلە م نمیکشە هرروز برم و دوری و دوستی رو دوست دارم و بعدە یە مدت دیگە دست از سرم برداشتن و عادت کردن ولی تا مدتها مادرشوهرم هر مهمونی میرفت ازم گلە میکرد پیش مردم کە هرروز نمیاد و من بە یە ورم بود 

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

عادت میکنن بە کمرنگ بودنت ادامە بدە من اوایل ازدواجم هرروز شوهرمو پر میکردن چرا هرروز نمیاد سر بزنە ...

باید همینکارو کنم دقیقا اینم می‌دونم پشت سرم حرف میزنه