2777
2789
عنوان

شما بگین ناراحتی من بی جاست آیا

156 بازدید | 19 پست

من چند ماهه اومدم سر زندگیم خانواده همسرم خونه دیدنمون نیومدن من زنگ زدم مادرشوهرم که رسمتون چیه گفت رسم ما اینکه عروس دعوت می‌کنه که خودم دعوتشون کردم امروز خواهر شوهرم زنگ زد که داریم میریم خونه دختر عمم خونه دیدنش بدون اینکه اون دعوت کنه 

پس چرا خونه من منتظر دعوت بودن☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشعورن 

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

ما هم رسم داریم عروس دعوت کنه وگرنه زشته که خودمون بریمحالا چرا اونجا بدون دعوت رفتن رو تمیدونمشاید ...

نه اتفاقا صمیمی نیستن تازه برای من در حد ۲۰۰کادو آوردن برای اون بیشتر قراره مایه بزارن نمی‌دونم واقعا چه دلیلی داره اینکاراشون

یکی از اخلاقایی کە تا حالا داشتم و بە شدت ازش راضی بودم این بود کە همە چی بە یە ورم بود و اصلا هیچ رسمی رو اجرا نکردم و توصیمم بە شما همینە هر کی اومد خونت قدمشون رو چشم نیومدم بە سلامت بیکاری زنگ میزنی رسمتون چیە

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

واقعا حماقت از من بود خیر سرم احترام گذاشتم

ازاین بە بعد خنثی باش وقتی برات مهم نباشە دیگە غصە م نمیخوری

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من