جنگجوی،اندوهگین مدیر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 2079 عنوان ماهی دو میلیون خرج میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 17 پست ماهی دو میلیون دارم دلم نمیاد چیزی بخورم همه رو خرج پوستم میکنم عذاب وجدان گرفتم لباسم زیاد نمیخرمپوستمم عالی نیست ولی از وقتی رسیدگی کردم بهتر شد به قفل بیهوده خشم میورزی در های همهی زندان ها از درون باز می شود....🌈 امروز | 02:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگجوی،اندوهگین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 2079 نه عزیزم، چندسال بعد میفهمی چه لطفی درحق خودت کردی. آفرین بهت👏👏👏 حالا تاثیر داره عزیزم این چیزا؟؟؟ بعضیا میگن روتین پوستی فقط یه چیز تجاری برای گول زدن به قفل بیهوده خشم میورزی در های همهی زندان ها از درون باز می شود....🌈
پرنیان۹۵۹۸ عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 12853 حالا تاثیر داره عزیزم این چیزا؟؟؟ بعضیا میگن روتین پوستی فقط یه چیز تجاری برای گول زدن قطعا تاثیر داره عزیزم. من تا حالا همچین حرفی و نشنیدم. همه ی دنیا میدونن سلامت پوست به روتین پوستی درست و سالم گره خورده عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️🔥
جنگجوی،اندوهگین مدیر استارتر عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 2079 قطعا تاثیر داره عزیزم. من تا حالا همچین حرفی و نشنیدم. همه ی دنیا میدونن سلامت پوست به روتین پوستی د ... درسته تشکر عزیزم به قفل بیهوده خشم میورزی در های همهی زندان ها از درون باز می شود....🌈