2777
2789
عنوان

رژیممو شکستم🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
آره آخه بیشتر جاهامم هست نمیصزفه اینقدر هزینه کنم چاق بودم یه مشکل بود الان لاغر شدم یه مشکل دیگه 😅

مهم نباشه برات رها کن 

منم انقدر حساس بودم الان ساق پام پر از بخیه ران پام ی سوختگی عمیق ...

بیخیال بابا 

بدنتو بچسب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شروع کن دوباره من اصلا شرایط روحی و جسمی مناسبی ندارم ولی چاقی عذابم میده و متاسفانه پرخوری عصبی دار ...

منم پرخوری عصبی دارم ولی وعده هامو کم کردم ناچارا از گشنگی میمیرم ولی به غذا لب نمیزنم

مهم نباشه برات رها کن منم انقدر حساس بودم الان ساق پام پر از بخیه ران پام ی سوختگی عمیق ...بیخیال با ...

درست میگید باید بیخیال شم اتفاقا منم جا سوختگی دارم رو اونم قبلا حساس بودن حالا بیخیال تر شدم 

درست میگید باید بیخیال شم اتفاقا منم جا سوختگی دارم رو اونم قبلا حساس بودن حالا بیخیال تر شدم

من انقدررر سر این چیزای الکی خودخوری کردم‌

حتی الانم‌میکنم گاهی وقتا 

ولی واقعا ارزشش رو نداره روح و روانتو درگیر این چیزا کنی

عزیزم🥺انشالله زود اوکی میشه وزنت

قربونت من قبل عملم باز نسبتا خوب بودم بعد عمل تیروییدم راحت ۲۰کیلو اضافه کردم وچون دیابت هم داریم تو خانواده مون خیلی میترسم و رعایت میکنم 

من اگه شبا زود بخوابم میتونم رژیممو حفظ کنم ولی شبا تا دیر وقت بیدارم و از ساعت یک به بعد با اینکه گرسنه نیستم ولی دوس دارم یه چیزی بخورم و گوشی بازی کنم برام یه جور تفریحه. بعضی شبا یه میوه یا چند تا دونه بادوم میخوردم بازم خوب بود ولی سه شبه دارم نون یا شیرینی میخورم و این خیلی بده     

من اگه شبا زود بخوابم میتونم رژیممو حفظ کنم ولی شبا تا دیر وقت بیدارم و از ساعت یک به بعد با اینکه گ ...

دقیقا درکت میکنم 

ولی من شبا بیدارم چیزی نمیخورم 

شامو مثلا میزنه ب سرم زیاد میخورم🤣🤦‍♀️

ممنون برای تاپیکت ان شاءالله از فردا دوباره شروع میکنم برای حذف قند پیشنهادی داری؟ هر کاری میکنم ن ...

فدای تو 

ب امید خدا

من کلا خودِ قند رو نمیخورم 

و هرچیزی ک قند داشته باشه هم همینطور 

یسری دستور کیک های رژیمی رو دارم 

ولی اونارم حوصلشو ندارم درست کنم واقعا 

اصلا بابت قند اذیت نمیشم 

فقط یهو دلم میخاد غذا بیشتر بخورم 

یافست فود بخورم 

درکل خرمارو جایگزین قند کنید 

اونم نهایتا روزی دوتا دونه 

و هرچیزی که قند داره رو بزارید کنار 

من معمولا برا وقتایی ک حوصلم سر میره میخام یچی بخورم ادامس بدون قند بایودنت رو میگیرم میخورم 

کالری ناچیزی داره