2777
2789
عنوان

ادم متعهدی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 62 پست
ببین من اعتماد بنفسم افتصاحههههههههه، یه کوچولووووو هم هراس اجتماعی دارم ، اگثر مواقع هم قیافم کسله ...

تو خیلی باید رو خودت کار کنی ، سه چهار سالی طول میکشه تا خودتو پیدا کنی . ب نظرم از الان استارتشو بزن دوست داشتی درخواست دوستی بده منم کمکت میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خیلی باید رو خودت کار کنی ، سه چهار سالی طول میکشه تا خودتو پیدا کنی . ب نظرم از الان استارتشو بز ...

الان خیلییییی نسبت به چند سال پیشم بهتر شدم 

شاید باورت نشه تو سن ۱۵، ۱۶سالگین من یه تایمی اصن از خونه بیرون نمیرفتم بخاطر این قضیه و خیلییی از کارامو نمیتونستم تو اجتماع انجام بدم 

ولی الان همه کارامو انجام میدم ، هرروز دانشگام ، ولی خب اون اعتناد بنفس کافی رو ندارم

دقیقاااااا همینه اصن خود من نمیتونم تصور کنم ، بخوام با یه آدم جدید بعد بیست و چند سال یه زندگی تازه ...

حالا شاید ده سال دیگه زد به سرم نظرم عوض شد، اون موقع هم کسی نمیپسنده💀😂 درکل زیاد اهمیت نده، اتفاقاتی که باید بیفتن میفتن، شایدم یکیو دیدی انقدر دوستش داشتی و باهم جور بودید که نذاره درباره این چیزا استرس بکشی

Am my demon.. حسبـی الله، آره
حالا شاید ده سال دیگه زد به سرم نظرم عوض شد، اون موقع هم کسی نمیپسنده💀😂 درکل زیاد اهمیت نده، اتفاق ...

😂😂 

اصن بنطر من آدمی که  رو خودش کار کنه و برای خودش وقت بزاره خود به خود کلیسای خوب میان سمتش 

من خودم فعلا دیر یسری مشکلات من جمله،  کمبود اعتناد بنفس،  عزت نفس ، وسواس فکری ، نشخوار فکری ، هراس احتماعی ، خود منفی نگری و..... هستم و تا زمانی که اینارو درست نکنم امکان نداره برم سمت رابطه ای

الان خیلییییی نسبت به چند سال پیشم بهتر شدم شاید باورت نشه تو سن ۱۵، ۱۶سالگین من یه تایمی اصن از خون ...

میفهممت فداتشم ، تنها چیزی ک میتونم بهت بگم اینه که شخصیت بسیار اسیب پذیری داری و برای خیلی از مشکلات امادگی نداری . ب نظرم یچیزایی رو تو خودت تقویت کن نتیجشو میبینی😉

😂😂 اصن بنطر من آدمی که رو خودش کار کنه و برای خودش وقت بزاره خود به خود کلیسای خوب میان سمتش من خ ...

منم کاملاااا درگیر اینام، و همینان که مشکلمونن، کار درستی میکنی

Am my demon.. حسبـی الله، آره
میفهممت فداتشم ، تنها چیزی ک میتونم بهت بگم اینه که شخصیت بسیار اسیب پذیری داری و برای خیلی از مشکلا ...

قربون درکت بشم ❤️ 

والا فعلا میخوام از روانشناس وقت بگیرم ،  دارم رو خودم کار میکنم 

خدا کنه جواب بده