2777
2789
عنوان

ادم متعهدی نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 62 پست
راصی هستی

کلا الان تو فکر ازدواج و آشنایی با کسی نیستم فکر میکنم خیلی زوده، و تازگیا همش تو سرمه که احتمالا تصمیم دارم کلا ازدواج نکنم، نه پارتنر داشته باشم نه ازدواج💀😅

Am my demon.. حسبـی الله، آره
خب اخه پیشنهادی هم ندارم نه تو دانشگاه نه بیرون دانشگاه انگار از قیافم میفهمن اهل این کارا نیستم و ا ...

روی احساساتت بیشتر کن کار کن ب نظرم باید ی ورژن پر شور و هیجان و باهوش رو از خودت نشون بدی تا سمتت بیان من خودم چادریم در اصل باید کسی سمتم نیاد ولی تو هر مجلسی ک میرم متوجه نگاه های پسرا میشم و احساس میکنم ناخوداگاه جذبم میشن . حتی تو مجالس زنونه هرکی دنبال زن میگرده برا پسرش من جز انتخاباشم . در کل میخوام بهت بگم زیادم ب حرف اینا ک قربون صدقه پاکیت میرن گوش نکن بعدا ضریه های بدی میخوری 

ولی اینجوریم نباش مث من ک نتونی با پسری دیگه معاشرت کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا الان تو فکر ازدواج و آشنایی با کسی نیستم فکر میکنم خیلی زوده، و تازگیا همش تو سرمه که احتمالا تص ...

منم آمادگی ازدواج ندارم راستش 

وقتی به مسئولیتش فکر میکنم پشیمون میشم

منم آمادگی ازدواج ندارم راستش وقتی به مسئولیتش فکر میکنم پشیمون میشم

لذت ببر از زندگیت چیه ازدواج تو این سن 

بدون پسرا هم میشه کلی تو زندگی پیشرفت کرد و لذت برد تا وقتی کسی که لیاقتتو داره بیاد جلو

روی احساساتت بیشتر کن کار کن ب نظرم باید ی ورژن پر شور و هیجان و باهوش رو از خودت نشون بدی تا سمتت ب ...

ببین من اعتماد بنفسم افتصاحههههههههه، یه کوچولووووو هم هراس اجتماعی دارم ، اگثر مواقع هم قیافم کسله 

خیلییییی کم پیش میاد اعتماد بنفس داشته باشم و شور و هیجان داشته باشم 

شاید باورت نشه یه بار خیلییییی اعتناد بنفسم خوب بود ، پر شور و هیجان یودم ، دوتا پسر اومدن ازم آدرس پرسیدن ، که تابلو بود الکیه 

استارتر

نیت کن

ی مدت تمام رابطه هات با پسرها رو قطع کن

توبه کن

و از خدا بخواه ی پسر که به دلت بشینه سر راهت قرار بده

من با پسرها اصلااا رابطه نزدیک برقرار نمی کردم

ولی تو. محیط، دانشگاه خیلی پسر دور و برم بودند به خاطر فعالیتهام

هر کدوم رو از دور می گفتم این به نظر خوب میاد..  تا نزدیک می شد و ی مدت همکاری می کردیم و علاقه نشون می داد حااااالم ازشون به هم می خورد

اونقدرررر نگران بودم که هییییچ پسری به دلم ننشینه

و ازدواج کنم و بعد ی مدت از همسرم زده بشم

ولی از خدا خواستم

و 

الحمدلله و ماشاء الله

خدا همسری بهم داد که بعد ساااالها هنوز تقریبا هر روزش برام جذاب و جدیده

منم آمادگی ازدواج ندارم راستش وقتی به مسئولیتش فکر میکنم پشیمون میشم

دقیقا خیلیا هستن با اینکه دانش کافی ندارن و خیلی چیزای دیگه ولی اعتماد به نفس هر کاری رو دارن و دنیا به خیالشون نمیاد و راحتم ازدواج میکنن، و من کسیم که میگم اگر بچم اونجوری که می‌خوام تربیت نشه چی؟ اگر سعی کنم بهترین خودم باشم ولی اون شریک زندگیم بهم خیانت کنه؟ یا خیلی اهل دید و بازدید نیستم و مهمونی، اینا همش با زندگی متأهلی در تضاده

Am my demon.. حسبـی الله، آره
دقیقا خیلیا هستن با اینکه دانش کافی ندارن و خیلی چیزای دیگه ولی اعتماد به نفس هر کاری رو دارن و دنیا ...

دقیقاااااا همینه 

اصن خود من نمیتونم تصور کنم ، بخوام با یه آدم جدید بعد بیست و چند سال یه زندگی تازه رو شروع کنم 

بعد چالش های مربوط به ازدواج هست و.... خیلیییی چیزای دیگه