someoneintheworld مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 عنوان تکون میخوره | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 45 پست ۵ ماهه زایمان کردماوایل دو سه بار پریود شدمبعدش تا الان نشدم(فکر میکنم ۴ ماهه نشدم)الان یه چیزی تو شکمم انگار وول میخوره و تکون میخوره چندوقته اینطوری هستچیه؟ تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️ امروز | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 احتمال حاملگی خیلی کمِ . اگه ۴ ماهه حامله باشی هم حرکت جنین اینقدر واضح حس نمیکنی . آره منم همینه نظرممیخوام ببینم برای چیه و طوریم نباشه یه وقت تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 برو ی سونو بده خیالت راحت بشه سونو شکم و لگن..همین معمولیا که دکتر زنان میگرفت؟ تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 من یک سال و نیم بعد زایمان پریود شدم آخیش امیدوار شدم ممنون تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 هیچیت نیست توهم زدی ممنونان شاءالله سلامت باشین تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 اگه جلوگیری داشته باشی پس باردار نیستی این انقباضات رحمی مال اینه چون چندین ماه بچه داخل رحم بود رح ... آهاااااا خیالم راحت شد ممنونم خیر ببینید تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 77724 اگه جلوگیری داشته باشی پس باردار نیستی این انقباضات رحمی مال اینه چون چندین ماه بچه داخل رحم بود رح ... رحم داره خودشو جمع میکنه انقباضات رحمی هست
تهاجم عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 16228 آره منم همینه نظرممیخوام ببینم برای چیه و طوریم نباشه یه وقت به نظر من نفخِ . چند روز گذشته یبوست نبودی ؟
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 شاید یچیزی جامونده 😅😅😅😂😂😂قیچی نخ و سوزنی چیزی😅 🤣🤣🤣نه اونا اگر باشه خدا نصیب هیچکس نکنه عفونت میکنه طرف و علائم واضح تری دارهولی باورتون میشه سر عمل دکتر و کادر اتاق عمل داشتن باهم قضیه تعریف میکردن و میخندیدن...بعید نیست ازشون یه کاری کرده باشن😂😂😂انگار داشتن تو کافی شاپ حرف میزدن اصن🤣 تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 اره چندساله اینجوریم شوهرم میگه فیل بارداری😂😐نمیدونم ولی یچیزی هس بخدا مگ میشه الکی عین نبض بزنه ش ... 😂😂😂ولی من علاوه نبض و تکون وول هم میخوره اینور اونور این بیشتر نگرانم کندهفکر کنم قلبم کنده شده میره اینور اونور🤣🤣 تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
khanomjan_22 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 57 😂😂😂ولی من علاوه نبض و تکون وول هم میخوره اینور اونور این بیشتر نگرانم کندهفکر کنم قلبم کنده شده م ... من زیاد میخورم مامانم میگه یکی تو دلته هرچی میخوره میلش میکنه برا همین هی میخوری😂😂😂😂چاقم نمیشم
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 به نظر من نفخِ . چند روز گذشته یبوست نبودی ؟ از بعد زایمانم یبوست و شقاق شدید داشتم و فقط چند وقتی هست درمان شدم و هنوز تحت درمانمولی نفخ فرق نداره؟این مثل یه چیزی وول میخوره از اینور به اونور و گاهی نبض میزنه تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 من زیاد میخورم مامانم میگه یکی تو دلته هرچی میخوره میلش میکنه برا همین هی میخوری😂😂😂😂چاقم نمیشم 😂😂😂😂خدا خیرش بده چه کار خوبی میکنه😂الهی سلامت باشین🌸🍃 تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
khanomjan_22 عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 57 😂😂😂😂خدا خیرش بده چه کار خوبی میکنه😂الهی سلامت باشین🌸🍃 فداتشم همچنین
تهاجم عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 16228 از بعد زایمانم یبوست و شقاق شدید داشتم و فقط چند وقتی هست درمان شدم و هنوز تحت درمانمولی نفخ فرق ندا ... فردا خواستی بی بی چک بزار ولی چیز خاصی نیست
someoneintheworld مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1235 فداتشم همچنین 🌸🍃 تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️