2777
2789
عنوان

فردا برا اولین بار تو عمرم میخوام برم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 136 پست
نه اتفاقا برعکس این آدما رو من میشناسمیه چیز کلیم بخوام بگم درکللل اونایی که رک تره و کلا همه چیو بر ...

خدا خیرت بده شما که این همه آگاه هستی ،پس نگو بره دیت ،چون خیلی سادست که با چت میره دیت و مطمعنا بخاطر اینکه ارتباطی نداشته قبلا خیلی از  قلق پسرای دو دره باز و عوضی رو بلد نیست ،پس به ضررش تموم میشه 

خدامنه خودش الان بیاد کنسل کنه ولی خب من قصدم اصلا این نیس وارد رابطه بشم باهاش در حد دو کلام حرف فق ...

میدونم چی میگی

ولی عیب نداره دوران مدرسه چطور با یسری بچه ها سطحی دوست میشدی ؟ منظورم اینه اونطوری

فکر کن یه آدم عادیه که میخوای دو روز باهاش آشنا بشی و حرف بزنی همین

به چشم رل و اینا نگاهش نکن

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خیرت بده شما که این همه آگاه هستی ،پس نگو بره دیت ،چون خیلی سادست که با چت میره دیت و مطمعنا بخا ...

اگه فقط اولین و آخرین دفعه باشه چی

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
میدونم چی میگیولی عیب نداره دوران مدرسه چطور با یسری بچه ها سطحی دوست میشدی ؟ منظورم اینه اونطوریفکر ...

ن به اون چشم که اصلا

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
خدا خیرت بده شما که این همه آگاه هستی ،پس نگو بره دیت ،چون خیلی سادست که با چت میره دیت و مطمعنا بخا ...

نه خب قرار نیست که تا آخر عمر خودشو محدود کنه

مثل این میمونه بگی اگه بری تو خیابون ممکنه بهت ماشین بزنه پس نرو تو خیابون

نمیشه که عوضش باید درست از خیابون رد شدنو یاد بگیری

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

دیگه چند تا نشانه میخوای بگیری که فعلا بیخیال شی یه دو سه سال از دوستان اطلاعات کسب کن ،تجربه حرف او ...

چمیدونم الان فردا ساعت ۹ قراره بیاد بلاکش کنم ؟

یعنی یه دفعه هم نباید برم؟

نه خب قرار نیست که تا آخر عمر خودشو محدود کنهمثل این میمونه بگی اگه بری تو خیابون ممکنه بهت ماشین بز ...

منم میگم برا این باید بره تو اجتماع شغل پاره وقتی چیزی که تهش پیش خودش بگه ایول نگه ای بابا فراموش کن اینو

با چشم بسته خیابون رفتنم کار بدیه ،از الان باید  هدف استارتر مشخص باشه ،زندگی سالم در اینده کاملاااا بستگی به زندگی سالم تورمجردی داره،وسلام خدا بسیارر عادله دختران پاکدامن حتما نصیب مردای پاکدامن میشن اینو بار ها دیدم و برعکسش

الان دقیقا من به این اصلا اعتماد ندارم چون خیلی رک بود

خب بازم یه مشکلی هست

رک بودنم چند نوع داریم و مشکلت اینه که فرق رک بودن با رک بودنو نمیدونی و نمیتونی از هم تشخیصشون بدی

که خب عادیه چون با آدمای زیادی در ارتباط نبودی

خدایی با یه تخته وایت برد و ماژیک بیام حضوری واست کلاس بزارم زیاد نمیگیرم فقط ساعتی ۵۰۰ تومن 🤣

شوخی کردم 😂

ولی خب الان به این فکر کن تو یه مدرسه جدیدی روز اول مهره بچه هارو نمیشناسی، چجور باهاشون رفتار میکنی اونجوری با پسره رفتار کن

اگه فقط اولین و آخرین دفعه باشه چی

انقدر نترس اصلا چیز خاصی نیست

کار به حرفای خیلیا نداشته باش

چون گفتی دیت خب خیلیا گارد دارن بهش مخصوصا تو این سایت

وگرنه اینی که تو میری اصلا دیت نیست

این حرف زدن ساده رو ما بارها خیلی یهویی با یه آدم خیلی رندوم تو بیرون از خونه چه طرف دختر باشه چه پسر باشه و بدون دید جنسیتی واسمون پیش میاد و تجربه کردیم و میکنیم و هیچ مشکلی هم نداره

انقدر نترس اصلا چیز خاصی نیستکار به حرفای خیلیا نداشته باشچون گفتی دیت خب خیلیا گارد دارن بهش مخصوصا ...

والا اینقد پدرومادرمونو جلو چشممون آوردن ک خجالت کشیدیم 

چمیدونم الان فردا ساعت ۹ قراره بیاد بلاکش کنم ؟یعنی یه دفعه هم نباید برم؟

ساعت ۹ صبح خدایی زودههه

مگه زمان مامان بزرگ بابا بزرگاست