2777
2789
عنوان

فردا برا اولین بار تو عمرم میخوام برم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 137 پست
پس الان میگین من چیکار کنم ک لکنت نگیرم که هول نشم ارتباط با دوستای دخترم فوق العاده هست فقط با پسرا ...

ببین بچه نیستی که بخوای گول بخوری یا الکی وابسته بشی و... 

خودت باش باهاش کاملا راحت اما سرسنگین حرف بزن

منظورم از راحت اینه فکر کن یه آدم خیلی نزدیکه که سال ها میشناسیش چجور باهاش حرف میزنی اینم همونجور اما سرسنگین

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کلا هر چی وقتت گذاشتم بخاطر اینه از این پتانسیل عالی روحت دور نشی ،انرژی دیت و رل و اینا بد جویه،فقط ...

من خودمم عذاب وجدان دارم ناراحتم ولی دوره عوض شده بابد گرگ باشی تو این جامعه باید توان صحبت داشته باشی باید حقتو بتونی بگیری

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسم میگه ساده گیرت آورده دنبال سو استفادستببخشیدا ولی حسمه

شاید حسش اینو بگه ولی اگه قصدش این باشه همون دیت اول پا به فرار میزاره

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
من خودمم عذاب وجدان دارم ناراحتم ولی دوره عوض شده بابد گرگ باشی تو این جامعه باید توان صحبت داشته با ...

ببین یه چیزیو از من بشنو ،کلام انرژی داره الان میگی همه گرگن یعنی شمام گرگ باشی؟؟؟نه عزیزم گرگ تو گله خودشه نمیاد بین مرغا بگرده شما هم جزو هر دسته باشی طبیعت کائنات با همونا شما رو قرار میده ،خلاصه خیلی حواست بخودت باشه ،خیلییی 

مرسی عزیزم من پس فردا رو برم؟بعد دیگه نرم کلا

آره فردا برو

بعدشم نه اینکه نری بازم برو درحدی که خیلی ساده و سطحی آشنا بشید بعدش تصمیم بگیر چیکار کنی

فقط خیلی زود به زود باهاش سر قرار نری بزاری بین قراراتون یکممم فاصله بیفته البته نه خیلی همون یکم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

ببین یه چیزیو از من بشنو ،کلام انرژی داره الان میگی همه گرگن یعنی شمام گرگ باشی؟؟؟نه عزیزم گرگ تو گل ...

خیلی غمگینم امشب از یه طرف به این قول دادم و از یه طرف با حرفای شما دلم میخاد نرم 

خیلی غمگینم امشب از یه طرف به این قول دادم و از یه طرف با حرفای شما دلم میخاد نرم

بلاکش کن ،از الان باید حذف کردن افراد سمی رو یاد بگیری ،چرا دوره عزت نفس شرکت نمیکنی یه پولی میدی عوضش کلی چیز بدست میاری یه استاد خوب گیر بیار یا تو همین اینستا وقت بزار پیج عزت نفس گیر بیار

آره فردا بروبعدشم نه اینکه نری بازم برو درحدی که خیلی ساده و سطحی آشنا بشید بعدش تصمیم بگیر چیکار کن ...

خدامنه خودش الان بیاد کنسل کنه ولی خب من قصدم اصلا این نیس وارد رابطه بشم باهاش در حد دو کلام حرف فقط 

بلاکش کن ،از الان باید حذف کردن افراد سمی رو یاد بگیری ،چرا دوره عزت نفس شرکت نمیکنی یه پولی میدی عو ...

عزت نفسم بالاس ولی تو حرف زدن مشکل دارم میترسم به خاطر بی تجربگی ازدواج موفقی نداشته باشن

آره فردا بروبعدشم نه اینکه نری بازم برو درحدی که خیلی ساده و سطحی آشنا بشید بعدش تصمیم بگیر چیکار کن ...

وجدانن خودتو بزار جای اسی شما بودی باز این ارتباط رو میپذیرفتی با چت ،اخه خیلی سطح خودشو اورده پایین لطفا تشویقش نکن مادرش پدرش با کلی امید بچه رو فرستاد شهر غریب ،خیلی گناه داره اگه تهش منتهی بشه به یه رابطه پوچ

شاید حسش اینو بگه ولی اگه قصدش این باشه همون دیت اول پا به فرار میزاره

نه اتفاقا برعکس 

این آدما رو من میشناسم

یه چیز کلیم بخوام بگم درکللل اونایی که رک تره و کلا همه چیو بروز میده و از اونا نیست که همش حس میکنی کلی رمز و راز داره بیشتر قابل اعتمادن

دقیقا همونایی که تو نگاه اولت اصلا قابل اعتماد نیستن

و در ضمن همینطور اونایی که تو نگاه اوله اول بهشون اعتماد میکنی باید ازشون بترسی

وجدانن خودتو بزار جای اسی شما بودی باز این ارتباط رو میپذیرفتی با چت ،اخه خیلی سطح خودشو اورده پایین ...

اخه من قصد خودمم جدی نیس رابطه کلا رابطه اونطوری نیس

برا همون نمیخام برم کافه برا همون نمیخام خرج کنه برام

اگه قرار بود با این باشم ک یه طور دیگه ای باید رفتار میکردم یه سرویسی هم باید بهش میدادم

نه اتفاقا برعکس این آدما رو من میشناسمیه چیز کلیم بخوام بگم درکللل اونایی که رک تره و کلا همه چیو بر ...

الان دقیقا من به این اصلا اعتماد ندارم چون خیلی رک بود