2777
2789
عنوان

فردا برا اولین بار تو عمرم میخوام برم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 137 پست
ممنونم از لطفت ولی خب آخه یه بیرون رفتن توی پارک ساده چه مشکلی داره ؟من به خودم قول دادم عاشقش نشم و ...

ب خودم قول دادم فقط یه طرف قضیه س ک تویی

اون طرف هم ببین

ممکنه ب هردلیلی طرف اصلا روانی باشه

بیاد و مزاحمت ایجاددکنه

خو اون آدمی که اینارو بهش گفتی و هنوز باهاته و اوکیه باید ازش فرار کنی فقط فراررر

چرا

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از لطفت ولی خب آخه یه بیرون رفتن توی پارک ساده چه مشکلی داره ؟من به خودم قول دادم عاشقش نشم و ...

چون تجربه اولته از ذهنت پاک نمیشه شما تصمیمتو گرفتی به این فک کن که قانون کائنات بطور کاملا هوشمندانه پسری رو همسر شما در نظر میگیره که دیت خشک و خالی میرفته ،میپسندی پسری رو که به خاطر روابط اجتماعی دیت بره ؟؟؟

برو پاره وقت کار کن تا یاد بگیری میشه تجربه موفق نه شکست ،شما احتمالا چارچوب خانوادتون بسته بوده نمی ...

کار گیرم نمیاد رفتم دنبالش

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
ب خودم قول دادم فقط یه طرف قضیه س ک توییاون طرف هم ببینممکنه ب هردلیلی طرف اصلا روانی باشهبیاد و مزا ...

چمیدونم 

چون از کار بلدی خودش مطمعنه شما هم کم سن بی تجربه قلب پاک زود خام میشی

اونم سنش. کمه ۲۳ هست

برو منشی املاک شو اگه کامپیوتر بلدی اگه نه ی مدت بر املاک بعنوان مشاور هم تیز میشی هم پر همکار اقا و ...

اونجاهم میترسم برم بابامم نمیزاره

چون تجربه اولته از ذهنت پاک نمیشه شما تصمیمتو گرفتی به این فک کن که قانون کائنات بطور کاملا هوشمندان ...

پس الان میگین من چیکار کنم ک لکنت نگیرم که هول نشم ارتباط با دوستای دخترم فوق العاده هست فقط با پسرا مشکل دارم

شما میخوای بری دیت بهت پول نمیدن که ،پس فک کن قصدت پول گرفتن نیست ،فروشنده شو که حقوقش کمه منت میکشن تو سایت دیوار بزنی ،کارفرما زن بگیر که زور گو نباشه ولی خب روزانه با مردای زیادی هم کلام میشی

اره بابا خودم میدونم

چیو میدونی

هنوز اولشه ولی بعد یه مدت کوتاه باهاش بهم بزن خب؟ 

میگم بیرون جایی کسی به نظرت بدردبخور بود و خوشت اومد ازت شماره خواست بهش آیدیتو بده خیلی سخت نگیر، فقط خیلیم شل نگیر هر پیشنهادیو قبول نکن متوسط باش کلا

و این حرفا رو هم نزن بهش فقط بهش بگو قصدم آشنایی و دوستی سادست. همینو بگو اصلا هم نه همه چیو بهش توضیح بده نه داستان سر هم کن واسش، باهاش روراست باش اما یه حریمی رو نگه دار و از خیلی چیزات که جزء زندگی شخصیت حساب میشه هم نگو

یه رفیق داشتی هم خیلییی میتونست کمکت کنه ولی خب عیب نداره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چیو میدونیهنوز اولشه ولی بعد یه مدت کوتاه باهاش بهم بزن خب؟ میگم بیرون جایی کسی به نظرت بدردبخور بود ...

مرسی عزیزم من پس فردا رو برم؟بعد دیگه نرم کلا

کلا هر چی وقتت گذاشتم بخاطر اینه از این پتانسیل عالی روحت دور نشی ،انرژی دیت و رل و اینا بد جویه،فقطططططط کلاس فن بیان برو،مشاوره برو مشکلتو بگو هر چیزی راهی داره نمیشه از بیراهه بری سر درگم میشی .خانوادت بهت اعتماد کردن هیچی بدتر از این نیست یه روز احیانا اعتمادشونو از دست بدی خدایی نکرده

شما میخوای بری دیت بهت پول نمیدن که ،پس فک کن قصدت پول گرفتن نیست ،فروشنده شو که حقوقش کمه منت میکشن ...

تو ستیت زدم چندجانبه رفتم شمارمو گرفتن ولی بهم زنگ نزدن بعد چون کلاس دانشگاهم دارم نمیتونم مچشون کنم باهم