2777
2789
عنوان

فردا برا اولین بار تو عمرم میخوام برم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 137 پست
از این همکلاسیای خودت اکیپ نداری اونا بهترن باز

نه ندارم اونا روابطشان خیلی بازه دوست ندارم من راستش اعتقاد هم دارم نمیخوام کسی منو دستمالی کنه

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
گفتم دوست ندارم بتیغم پسرارو بعدم فک کردی دوباره باهاش میرم بیرون دیگ

خدایا😐😐😐😐😐 

اصن معنی تیغ زدن رو میدونی؟اینا چی ان میگی ،یه قهوه خوردن و صحبت کردن تیغ زدنه مگ،شان خودتو انقد نیار پایین

بعد میخایی یبار با یارو بری بیرون فقط ک چی بشه ،چرا انقد خودتو دم دستی میکنی 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روابطی ندارم فردا هم میخوام برم دیگه شاید اصن نرفتم

عزیزم امضاتو دیدم الان🥲

حیفی باور کن ارزش نداره به خاطر این چیزا دل امام زمان(عج) رو بشکنی صرفا برای یاد گرفتن و ...

وقتی درست نمیشناسیش و اصلا قصد هیچ کدومتون معلوم نیس قرار گذاشتن اشتباهه

حالا باز خودت میدونی ولی لطفااا روی حرفام فکر کن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

😐 متاسفم

بابا طرف داره میگه فردا ب مشکل میخورم تو جامعه خب راست میگه ، انقد از بچگی تو مدرسه و محیط کارو ... از پسرا دورمون کردن ی حرف زدن دست و پا شکسته هم کلی استرس زاست برامون . فک میکنی پس فردا ازدواج کنه شوهرش دستشو میبوسه میگه مرسی که تا الان با پسری حرف نزدی؟ نه قربونت برم جدایی عاطفی بینشون ب وجود میاد چون اقا میگه خانومم زبون منو نمیفهمه و مدام میزنن تو سر و کله هم. . 

منم اعتماد نکردم و نمیکنم حتی همه چیزارو بهش الکی گفتم فقط. برا اینکه ترسم بریزه دارم باهاش میرم ولی ...

خو اون آدمی که اینارو بهش گفتی و هنوز باهاته و اوکیه باید ازش فرار کنی فقط فراررر

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

عزیزم امضاتو دیدم الان🥲حیفی باور کن ارزش نداره به خاطر این چیزا دل امام زمان(عج) رو بشکنی صرفا برای ...

خب چیکار کنم الان من لکنت میگیرم بخاطر تعرضی ک تو بچگیم شده از مردا میترسم پس‌فردا میخوام ازدواج کنم نباید بتونم دو کلوم حرف بزنم

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
گفتم ک بدونه اگ دنبال اونچیزاس وقتشو الکی هدر نده

شهر غریب هم هستی

خییلب باید محتاط تر از این میبودی

دلایلت اصلا اصلا کافی نیس

هنوز برات زوده وارد این روابط بشی

برو و وارد گروهای دوستانه دخترونه بشو

اونجا بهتر چیز یاد میگیری تا دیت با پسر!

خو اون آدمی که اینارو بهش گفتی و هنوز باهاته و اوکیه باید ازش فرار کنی فقط فراررر

هنوز چند ساعت پیش باهم آشناییم تو چت

خدایا😐😐😐😐😐 اصن معنی تیغ زدن رو میدونی؟اینا چی ان میگی ،یه قهوه خوردن و صحبت کردن تیغ زدنه مگ،شا ...

چون یبار بیشتر نمیخام ببینمش اصن عین دوتا آدم ک اصلا همو نمیشناسن 

هنوز چند ساعت پیش باهم آشناییم تو چت

مکالمتونو بگو یعنی بیشتر از حرفای اون بگو ببینیم چجوریه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

گفتم ک بدونه اگ دنبال اونچیزاس وقتشو الکی هدر نده

تو میتونی یه مدت آشنایی شی و ب طرف بگی اهل روابط زود گذر نیستی و هدف داری از آشنایی تا ازدواج

نه اینک بری بشینی تو پارک و بگی خدافظ شما ،دوران ۱۰۰ سال پیش نیس ک زن و شوهر شب عروسی همو میدیدن

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
چقدرر عجله!راستشو بگم اینده خوبی نمیبینمسنتم اونقدرا کم‌نیس،ک هر و از بر تشخیص ندی ببخشیدا

عزیزم شما فک میکنین من واقعا میخوام چندبار برم بیرون با همین ن عزیزمن