2777
2789
عنوان

فردا برا اولین بار تو عمرم میخوام برم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 137 پست

به سلامتی

فکر کن میخوای با دختر حرف بزنی همونجوری

فقط یکم بیشتر حواست به چیزایی که میگی باشه همین

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

کاش حداقل هم دانشگاهی بود

منم دوست داشتم ولی تو دانشگاه تا میای ب یکی سلام کنی طرف میگه لابد این عاشقمه

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اعتماد نکردم و نمیکنم حتی همه چیزارو بهش الکی گفتم فقط. برا اینکه ترسم بریزه دارم باهاش میرم ولی ...

اینا چی ان گفتی 😐😐😐😐😐

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
عجب اشتباهی!چرا باید الان خودتو درگیر این روابط کنی،،اونم ب این دلیل ک حرف زدن یاد بگیری؟!

من روابطی ندارم فردا هم میخوام برم دیگه شاید اصن نرفتم 

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
منم اعتماد نکردم و نمیکنم حتی همه چیزارو بهش الکی گفتم فقط. برا اینکه ترسم بریزه دارم باهاش میرم ولی ...

اسی منم دقیقا همسن خودتم 

تاحالا با کسی دوست نبودم 

گاهی میگم برم وارد اینجور روابط بشم تجربه کنم 

ولی بعدشم هرجور فکر میکنم میبینم نمیتونم به پسرای لاشی اعتماد کتم

منم فقط یبار رفتم دیت خیلی استرس داشتم اصلا نمیتونستم حرف یزنم فقط گوش میدادم 

اگر مثل منی.ی سلام احوال پرسی ساده کن بذار اون بیشتر حرف بزنه.چون هم ممکنه سوتی بدی هم هول بشی خیلی حرفای اضافه بزنی

جای خلوت نرو

سوار ماشینشم نشو

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

نه گفت بریم بل ماشین گفتم اصلا فقط جای شلوغ تو پارک

به نظرم اشتباه میکنی چون مشکلتم بهش گفتی حالا پیش خودش میگه این دختر ساده ایه که راحت میتونم گولش بزنم وقتی داره میگه تو ماشین تا تهشو بخون به یه بهانه ای میارتت تو ماشین به نظرم نرو   

طسرما تو پارک؟بعد پسرع گفته تو ماشین؟چرا مث آدم دعوتت نکرد کافه خب اول کاری ک گند زدی

گفتم دوست ندارم بتیغم پسرارو بعدم فک کردی دوباره باهاش میرم بیرون دیگ

منم فقط یبار رفتم دیت خیلی استرس داشتم اصلا نمیتونستم حرف یزنم فقط گوش میدادم اگر مثل منی.ی سلام احو ...

اصلا سوار ماشینش نمیشم به هیچ عنوان

کار بسیار غلطیه داری وارد یه میدان انرژی میشی که تهش انرژی منفی و پوچیه ،تو خیلی با ارزش تر از این حرفایی ،اگه واقعا دوس داری روابط عمومیت بره بالا برو کلاس فن بیان این دلایل چیه برا خودتون میارید که عادی سازی بشه ،اگه مردا رو میشناختی هیچوقت سمت این دیت میتای مزخرف نمیرفتی ،خیلی خیلی تصمیم بدیه رو لبه تیغ پا گذاشتی؟؟