اومدم شهر غریب دانشگاه ۲۱ سالمم هست از بس ارتباط با پسر نداشتم تو گفتار باهاشون دچار مشکل شدم
پس فردا میدونم به کارمو به تحصیلم قراره ضربه های زیادی بزنی برا همون با یکی تو چت دوست شدم و بهش گفتم من قصدم فقط اینه بعضی وقتا با هم حرف بزنیم ارتباط فیزیکی و اینا هم اصلا ندارم و بهش مشکلمو گفتم
حالا قرار شد صبح همو ببینیم
امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲. به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من روابطی ندارم فردا هم میخوام برم دیگه شاید اصن نرفتم
عزیزم امضاتو دیدم الان🥲
حیفی باور کن ارزش نداره به خاطر این چیزا دل امام زمان(عج) رو بشکنی صرفا برای یاد گرفتن و ...
وقتی درست نمیشناسیش و اصلا قصد هیچ کدومتون معلوم نیس قرار گذاشتن اشتباهه
حالا باز خودت میدونی ولی لطفااا روی حرفام فکر کن
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
بابا طرف داره میگه فردا ب مشکل میخورم تو جامعه خب راست میگه ، انقد از بچگی تو مدرسه و محیط کارو ... از پسرا دورمون کردن ی حرف زدن دست و پا شکسته هم کلی استرس زاست برامون . فک میکنی پس فردا ازدواج کنه شوهرش دستشو میبوسه میگه مرسی که تا الان با پسری حرف نزدی؟ نه قربونت برم جدایی عاطفی بینشون ب وجود میاد چون اقا میگه خانومم زبون منو نمیفهمه و مدام میزنن تو سر و کله هم. .