2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 6279 بازدید | 267 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین کار میکنم به قول خودت می‌دونم چی خرش می‌کنه

قربونت فقط دیگ هر وقت دیدی داره بحث بالاتر میره سکوت کن هیچی نگو حتی اگ مقصر شوهرت باشه بعدش ک اروم شد خیلی با ارامش و ملایمت قانعش کن چون وقتی ادم عصبی بشه دیگ راهی برای قانع شدن نداره

خیاط خانومِ ...♡

امیدوارم همین باشه پدسگ جواب گوشیشم نمیده که

پیامش بده.

جویای حالش شو اگه‌جواب نداد بفرس شبت خوش. و بگیر بخواب.نهایت قلب درد یه‌نوار قلب و‌فشار خون اورژانس میگیره دیگه چکار میکنه ۲ساعت رفته.یهدقرص زیر زبونی در صورت فشار بالا همین.ایقد طولش نمیده اورژانس.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤

یه سوال میکنم امیداورم ناراحت نشی یا با لحن بد نخونیش ، چرا توی این سن کم ازدواج کردی؟ که درگیر این مشکلات بشی؟ که الان کسی رو هم اینجا نداشته باشی ولی همسرت براش مهم نباشه که شما تنها هستی؟ بدون شوخی دوست دارم بدونم طرز فکر شما برای ازدواج توی این سن چیه ؟

یه سوال میکنم امیداورم ناراحت نشی یا با لحن بد نخونیش ، چرا توی این سن کم ازدواج کردی؟ که درگیر این ...

جریانش طولانیه 

ما 2سال باهم تو رابطه بودیم بعد با کلی سختی و تلاش بهم رسیدیم من چون عاشقشم دیگه زود ازدواج کردیم 

شوهرم همیشه اینجوری بود موقع دعوا  می‌رفت بیرون که آروم شه بعد که آروم میشد میومد معذرت خواهی میکرد آشتی میکنیم حتی تو دوران دوستیم هم اینجوری بود مثلن می‌رفت اگه بیرون قدم میزد بعد که آروم میشد میرفت خونه  چون نمیتونه عصبانیت خدشو کنترل کنه هیچوقت دست روم بلند نمیکنه به خودش آسیب میزنه ولی به من نه الآنم اینجوریه برا همین نگرانش شدم