دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 404 عنوان اسپری آسم و درد زیاد قفسه سینه❗️لطفا بیاین 143 بازدید | 43 پست دوسه روزه اسپری آسم شدید استفاده میکنم+ یه عالم قرصخیلییییی سمت چپ قفسه سینم دررررد میکنهشانه هام درد میکنه ، سرگیجه میگیرمطبیعیه یا خطرناکه؟ اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊 امروز | 02:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 404 دست و شونه چپم درد میکنه اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
yalda23a عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 67 دست و شونه چپم درد میکنه حتما نوار قلب بده چون درد قلب به کتف چپ میزنه
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 404 حتما نوار قلب بده چون درد قلب به کتف چپ میزنه نارسایی قلبی دارمدکتر میدونست و داروهارو بهم داد اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 404 اینا به خاطر قلبه نارسایی قلبی دارمدکتر میدونست و داروهارو بهم داد اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 404 خطرناکه برو ی نوار قلب بده نارسایی قلبی دارمدکتر میدونست و داروهارو بهم داد اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
yalda23a عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 67 نارسایی قلبی دارمدکتر میدونست و داروهارو بهم داد شاید اکسیژن نمیرسه به قلبت به اندازه کافی و علائم سکته داری :/ من پرستارم اوکی ؟ برو نوار قلب بده
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 2653 نارسایی قلبی دارمدکتر میدونست و داروهارو بهم داد بازم یه چکاپی انجام بده یا به دکترت بگو علائمت اینه .
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 404 شاید اکسیژن نمیرسه به قلبت به اندازه کافی و علائم سکته داری :/ من پرستارم اوکی ؟ برو نوار قلب بده الان برم؟😂 نمیشه گلمباقی علایم سکته چیه🤣خیر سرم ۲۱ سالمه فقطحجم ریه ام ۶۰ درصدهنارسایی قلبم دارم اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 404 بازم یه چکاپی انجام بده یا به دکترت بگو علائمت اینه آخه لامصب فقط ویزیتش ۴۰۰😭تازه دوروز پیش پیشش بودم اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 404 شاید اکسیژن نمیرسه به قلبت به اندازه کافی و علائم سکته داری :/ من پرستارم اوکی ؟ برو نوار قلب بده حس میکنم دست چپم یکم بی حس شده اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
yalda23a عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 67 الان برم؟😂 نمیشه گلمباقی علایم سکته چیه🤣خیر سرم ۲۱ سالمه فقطحجم ریه ام ۶۰ درصدهنارسایی قلبم دارم یعنی چی نمیشه ؟اگه سکته کنی چی 😐تنگی نفس و سرگیجه و درد قفسه سینه و درد کتف سمت چپ و کاهش نبض
yalda23a عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 67 حس میکنم دست چپم یکم بی حس شده میشه همین الان بری بیمارستان :/