2777
2789
عنوان

بلاخره جواب ازمایشم مثبت شد🥹❤️

534 بازدید | 63 پست

الهی که قسمت همه ی منتظرا و الهی به حق خانم فاطمه زهرا دامن تک تک اونایی که نی نی میخوان سبز بشه✨

بعد از ۴ روز عقب انداختن بتا ۵۲ بعد از ۴۸ ساعت ۱۵۵ شد

بعد از حدودا ۱ سال اقدام باردار شدم دخترم ۴ سال و نیمشه و انشالله تولد دخترم که عیده ۵ ماهه باردارم و فاصله سنیشونم ۵ سال و ۵ ماهه همونی که میخواستم🥹

برای تو دلیم و تشکیل قلبش ممنون میشم یه صلوات بفرستین🙏🏻

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻

عزیز دلم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم لطفاً برای مادر شدن منم دعا کن

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی مبارکه انشالا بسلامتی بغلش کنی❤️🤲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
عزیز دلم برات ۱۰ تا صلوات فرستادم لطفاً برای مادر شدن منم دعا کن

مرسی فداتشم انشالله به زودی قسمت خودت میدونم چشم انتظاری چقدر سخته🥲❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻
آخ جوووونجونمی جوونتبریک میگم مامان خوشگلالهی به سلامتی به دنیا بیاند فسقلیات

انشالله به دعای شما خواب دیدم دوقلو هستش دل تو دلم نیست برم سونو خیره انشالله🤭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارکه 

ان ساءالله به سلامت بغلش بگیری 😍

عروس منم 8 هفته بارداره 😍

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔