2777
2789
عنوان

من بچه سوممو ناخواسته باردارشدم و به دنیا اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 124 پست
امیدوارم به بعضیا برنخوره ولی کلا چیزی به اسم بارداری ناخواسته وجود نداره بنظر من.‌ اینا همش هیجان د ...

هی خدا تو رو به بزرگیت سر اینم بیار بفهمه ناخواسته چیه خدایا خودشم دو قلو باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب حالا خودت قضاوت کردی اونم دعا کرد سرت بیاد سرت اومد،. حالا توهم اونا که قصاوتت کردن میگی ناخواسته بده و این چرخه ادامه داره. 

ولی خدا گفته ببخش تا بخشیده بشی اینجوری دیگه خدا کمک میکنه بار سنگین و فشار کمتر باشه برات و کمکت کنه 

قضاوت کردی عزیزم الان داشت دقیقا شمارو میگفت الهی خدا بچه ناخواسته ی سالم بهت بده 🤣🤣🤣ششمین ناخواس ...

واااااای خدا نکنه، بچه ی سوم بزرگترین کابوسمه😭😭😭😭

تو میگی بچه ی ششم🤯😂😂

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

هی خدا تو رو به بزرگیت سر اینم بیار بفهمه ناخواسته چیه خدایا خودشم دو قلو باشه

آقا من شکر خوردم. شما همتون به اذن خدا و بدون دخالت دست باردار شدین🤣🤣🤣🤣🤣

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

چه انرژی مثبتی شما مرسی عزیزم 🌹

اسی منم نفرین کن بچه سالم دختر حامله شم ⁦♥️⁩الکی میگی خودت خواستی ناخواسته وجود نداره مگه میشه خوبه یا بازم قضاوت کنم تا سرم بیاد 😂😂😂😂

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩
عزیزم خدا کریمه انشالله بزودی برین تو خونه خودتون قشنگم

فداتشم عزیزم انشالا

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
اره بد دردیه انشالله خداسرت بیاره تا دیگه دلمو نشکونی بفهمی پولداری چ دردیه نفرییییینت میکنم انشالله ...

وای خواهر چرا نفرین میکنی دلمو شکستی انشالله رو سر خودتم هرچی پوله بباره انشالله توی پول غرق بشی به حق امام هشتم فهمیدی .... امیدوارم خدا اینقدر طلاو دلار بریزه رو سر خودتو خانواده ت که از خوشحالی گریه کنی😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞