2777
2789
عنوان

من بچه سوممو ناخواسته باردارشدم و به دنیا اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 124 پست
همیشه فانتزی اینو داشتم که ناخواسته باردار شم😅😂

امیدوارم به بعضیا برنخوره ولی کلا چیزی به اسم بارداری ناخواسته وجود نداره بنظر من.‌ اینا همش هیجان در رابطه و سهل انگاری در جلوگیریه. وگرنه اینهمه راه مطمئن وجود داره

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قضاوتم‌نکن ب دردم مبتلا میشی هاا اونوقت بااین همه پول میخوای چیکارکنی

پولداری چقدر مزخرفه اه اه چجوری میتونی تحمل کنی اه اهدحالم بهم خورد😅😅😅😅😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
من برم پولدارا رو قضاوت کنم:)

عزیزم چقدر امضاتو دوس داشتم

برا من اون شب، شبیه ک خونه بخریم و برای اولین بار تو خونه خودمون بخابیم🥲

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من فقط برای افرادی مثل شما دعا میکنم انقد با بچه هاتون حال کنید که چند تای دیگه هم بیارید و با اونا هم حال کنید و وقتی بزرگ شدن به همشون افتخار کنید. ان شاء الله خیلی راحت باشه برات و خوشحال باشید کنار هم

وای دعاکن واسه منم ناخواسته بشه ارزو دارم دومی. شوهرم راضی نمیشه

اینشاله این ماه قسمتت شه خدایا اون بلایی که سرم آوردی خداییا از ته دل میخام سر اینم بیاری درگیر بچه شه لاقل سرزنشم کن از ته ته دل بیام این نفرین خودمو برای تو بکنم 😂

دومی ناخواسته، سومی ام ناخواسته؟؟؟چهارمی ناخواسته نشه صلوات😂😂😂نفرینم نکنیا🥴😅

قضاوت کردی عزیزم الان داشت دقیقا شمارو میگفت الهی خدا بچه ناخواسته ی سالم بهت بده 🤣🤣🤣ششمین ناخواسته هم میاری اگه استارتره و آمین گفتناش 

شک نکن میاری😅

پولداری چقدر مزخرفه اه اه چجوری میتونی تحمل کنی اه اهدحالم بهم خورد😅😅😅😅😂😂😂😂😂

اره بد دردیه انشالله خداسرت بیاره تا دیگه دلمو نشکونی بفهمی پولداری چ دردیه نفرییییینت میکنم انشالله هرچی پوله ازاسمون وزمین بباره واست

عزیزم چقدر امضاتو دوس داشتمبرا من اون شب، شبیه ک خونه بخریم و برای اولین بار تو خونه خودمون بخابیم🥲

عزیزم خدا کریمه انشالله بزودی برین تو خونه خودتون قشنگم

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞