2777
2789
عنوان

میخوام سرویسم عوض کنم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 52 پست
ن ولا ارکوپالکه دانه چینیش بسنه من هتکیم هس بو میمان منال دارو چته ارکوپال استفاده اکم

فره به رحمن هر هواله ناپرسن. شکر به بهار.   من دو دفعه هاتم شماره کت له بهار بسمم. تبریک بیژم پیت. ولم  قرار بو بینرینت. وختی نبو.    مبارکه به دلخوش

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و. هرچه خواهی کن 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕

فره به رحمن هر هواله ناپرسن. شکر به بهار. من دو دفعه هاتم شماره کت له بهار بسمم. تبریک بیژم پیت. و ...

قزات نازار ولا ناردم بوی حتما سری شلوقع

بخوا هوالتمان پرسی باس وتمان بوچه نایتو وتی گوشیکی خراو بوگه

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قزات نازار ولا ناردم بوی حتما سری شلوقعبخوا هوالتمان پرسی باس وتمان بوچه نایتو وتی گوشیکی خراو بوگه

بیخیال

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و. هرچه خواهی کن 🌹🌹🌹 تمام دنیام پسرم 🌹🌹کچه کوردم ✌🖕

قزات نازار ولا ناردم بوی حتما سری شلوقعبخوا هوالتمان پرسی باس وتمان بوچه نایتو وتی گوشیکی خراو بوگه

تو شماره کی منت بوووو   ولم....

ای بوخشه ندمناسی...اوه چونو خوود دیه🥲

خواهش.  اه زوووو کاربریم نیه.    ایسه کوتیته بیرم. یک لحظه 

ای بوخشه ندمناسی...اوه چونو خوود دیه🥲

دفعه تاپیکت کتم. دی. فره نارحت بوم.  ولم تعلیق بوم نمتوانی.  پست دانم