2777
2789
عنوان

کسایی که مادر یا پدرتون و از دست دادین

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 63 پست
آره هر وقت یادم بیفته براش فاتحه میفرستم چند وقت پیش یه دست از لباسش که دست منه تو اتاق پوشیدمو رفتم ...

شما هر چقدر فكر ميكني لازمه گريه كن براش كم كم سبك ميشي  نذار روي دلت بمونه ولي خيليم نذار طولاني بشه به خدا توكل كن همه بايد اين راهو بريم 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
آره هر وقت یادم بیفته براش فاتحه میفرستم چند وقت پیش یه دست از لباسش که دست منه تو اتاق پوشیدمو رفتم ...

ببین کارات دقیقا مثل منه منم لباس و روسری مامانمو آوردم ... خدا بهت آرامش بده درکت میکنم🫂 مرگ حقه همه ما یه روز میریم زندگی ادامه داره ب خاطر بچه ات آروم باش. من یه بار خیلی گریه کردم همسرم بهم گف دلت نمیخواد ک دردی ک الان میکشی بچه هامونم بکشن؟ میخای اینام بی مادر شن... ب خاطر بچه هام یکم آروم شدم گناه دارن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لالای لای لای عزیزم••لالای دار و ندارمنگفتی بعد تو اخه چطور طاقت بیارم••لا لای بعدتو دنیامچه سرد و ب ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بنده خدا نمیدونه فکر میکنه وظیفش اینه که اصلا نذاره من گریه کنم ،منم روزا که بچم بیداره و وقتی گریه ...

خدارحمتش کنه بجای گریه کردن براش صلوات وقرآن بخون هم روحش شاد بشه هم خودت آروم بشی

درست میگی ولی الان فقط آهنگ غم دوس دارم ک گریه کنم . منی ک همش کلاس رقص و آهنگ شاد و... دو ماهه هیچ ...

شما گريه هاتو بكن تا سبك شي نذار روي دلت بمونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشی. خدا رحمت کنه مادر عزیزتو. یه بار یکی بهم گف اینقد بی قراری نکن مادرت رفته سفر توام یه روز ...

هیچجا نمیتونم برم ،آخه کجا برم

فقط میگم خدایا خودت بداد دلم برس😞

درست میگی ولی الان فقط آهنگ غم دوس دارم ک گریه کنم . منی ک همش کلاس رقص و آهنگ شاد و... دو ماهه هیچ ...

منم چندتا آهنگ غمگین دانلود کردمو باهاشون گریه میکنم 

بقول شما از هیچ آهنگی دیگه خوشم نمیاد 

خدارحمتش کنه بجای گریه کردن براش صلوات وقرآن بخون هم روحش شاد بشه هم خودت آروم بشی

آره دارم همین کارو میکنم ،با گریه هیچی درست نمیشه،ولی بعضی وقتا دیگه بغضم به لبم میرسه و میترکه دست خودم نیست

هیچجا نمیتونم برم ،آخه کجا برمفقط میگم خدایا خودت بداد دلم برس😞

فکر نکن ب خاطرات میدونم سخته ولی فقط خودت ب خودت میتونی کمک کنی. نعمت های خوب زندگیتو بشمار و خداروشکر و ب خاطر اونا ب زندگیت ادامه بده. بچه ها میبینن ناراحت میشن تو روحیه اشون اثر میزاره خدای نکرده افسرده میشن. دختر من روز ختم مادرم شوک شده بود رفت زیر سرم. مرگ هم قسمتی از زندگیه ک واسه همه هست 

ممنونم از حرفات خدا خیرت بده. کسی ک داغ میبینه فقط دلش میخواد یکی باهاش حرف بزنه آروم شه.

ما يه خونه عوض كرديم من چون به اونجا خيلي عادت داشتم حس ميكنم عزيزمو از دست دادم چه برسه به اينكه آدم مادرشو از دست بده شما حق داري گريه هاتو بكن تا تموم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما هر چقدر فكر ميكني لازمه گريه كن براش كم كم سبك ميشي نذار روي دلت بمونه ولي خيليم نذار طولاني بش ...

اوایلش نمیدونم از شوک بود یا چی ،زیاد گریه نمیکردم یه بغض داشتم تو گلوم ولی گریم نمیومد بعدش همینجا یکی گفت سعی کن گریه کنی هروقت دلت گرفت گریه کن خالی شو ،حالا بعد اون گریه میکنم ولی بازم نه اونجور که دلم میخواد

ببین کارات دقیقا مثل منه منم لباس و روسری مامانمو آوردم ... خدا بهت آرامش بده درکت میکنم🫂 مرگ حقه ه ...

بله مرگ حقه و کاریم از دست کسی بر نمیاد ،دیگه مجبوریم یجوری کنار بیایم

اوایلش نمیدونم از شوک بود یا چی ،زیاد گریه نمیکردم یه بغض داشتم تو گلوم ولی گریم نمیومد بعدش همینجا ...

من نميدونم شما مذهبي هستي يا نه ولي من با نوحه امام حسين و گريه براي ايشون حالم خيلي خوب ميشه شما هم اگر اهلشي گوش كن و گريه كن و خالي شو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40