2777
2789
عنوان

یهو اینطوری شدم😟💔

219 بازدید | 44 پست

راستش من امتحانامو خیلی خوب میدادم 

اما فردا امتحان استانی علوم دارم یعنی دلم میخاد نیست بشم خوندم ولی درست تو مخم نمیره انگار یطوریم کلن نمیخواستم آذر خراب شه نمراتم اصلن اما هنوز تا صبح فرست دارم هرکی در حد توانش راهنمایی کنه 😖

شاید یه راهی پیدا شد خدایی من😭پایه نهمم امتحان فصل ۱و۲و۳و۴ مخصوصن ۲ خیلییی بدهه

خب کاری نداره تا ۵ بخون بعد بخواب

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تهش هیچی نیست...سخت نگیر... خوندی یه بار نگران نباش به هدفت میرسی

چی میدونم دیوونمون کردن همش میگن مهمه مهمه 

یادش بخیر قبلن یه پایانی خرداد مهم بود و بس الان جر دادن مارو 😑

عزیزم الان یک مروری بکن وبخواب صبح هم حتما قبل امتحانت مرورکنمرور کردن میتونه خیلی بهت کمک کنه و مطا ...

بخدا هفته پیش ۵ تا امتحان دادم این هفته هم این سومیشه

خوب کشش ندازم دیگه مگه چخبره 😑😭💔میخام نمره بالای ۱۶ بگیرم ولیییی نمیشه 😭😭😭😭😭😭💔💔💔

یه چای بخور یزره میوه ای چیزیانرژی بگیریشاید ضعف کردی که هنگی

هنگ نیستم مغزم خستس هفته قبل ۵ تا امتحان دادم این هفته این سومیشه مگه چخبره تیزهوشان که نیستم مدرسه عادی 🤕💔خیلییی برام نهم بود امتحان فردا کاش میتونستم کاری کنم 

بخدا هفته پیش ۵ تا امتحان دادم این هفته هم این سومیشهخوب کشش ندازم دیگه مگه چخبره 😑😭💔میخام نمره ب ...

عزیزم درکت میکنم،سخته

امسال هم نهایی هستی وقائدتا سال مهمی هم هست برای شما پایه نهمی ها،ی انتخاب مهم در پیش داری،انتخاب رشته

لطفا ازت میخوام جا نزنی نمیگم خودتو اذیت کنی،اما صد خودتو بزار همه کارهات ب موقع باشه 

جوری نباشع ک بعدها افسوس بخوری و فقط همش بگی ای کاش 

الانم برو مرور کن و بخواب

عزیزم درکت میکنم،سختهامسال هم نهایی هستی وقائدتا سال مهمی هم هست برای شما پایه نهمی ها،ی انتخاب مهم ...

من هر شب آب میزدم به صورتم انرژیم 

بیشتر می‌شد امشب آبم نیست😑💔

هنگ نیستم مغزم خستس هفته قبل ۵ تا امتحان دادم این هفته این سومیشه مگه چخبره تیزهوشان که نیستم مدرسه ...

اووو گرفتم 

من همچین شرایطی میخوندم ولی حس میکردم مغزم نمیکشه

ولی برگه رو دیدم یادم اومد

.