2777
2789
عنوان

یهو اینطوری شدم😟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که پنج تا امتحانو هندل کرده شیشمیم میتونهباورکن میتونی

این حس بدیه که ماهی یبار از شانس گندم شانسی سر یه امتحان اینطوری میشه واسه همین برنامه هامو بهم ریخته فکر امتحان های نوبت اولم چیکار کنم 

فکرت مشغولع؟؟

وقتی یادم میاد این امتحان آذر ماه هست بدتر بهم فشار میاد 

تو این مدت جوش زدم از فشار خواب کافی هم ندارم واسه امتحان دیروز دیشب تا ساعت ۳ داشتم میخوندم

وقتی یادم میاد این امتحان آذر ماه هست بدتر بهم فشار میاد تو این مدت جوش زدم از فشار خواب کافی هم ندا ...

دیگ خیلی دارییی ب خودت فشاار میاری یکبار بخون اما با کیفیت بخون

چندین بار بی کیفیت هیچ فایده ای ندارع فقط خودتو خسته میکنی،شباهم زود بخواب

دیگ خیلی دارییی ب خودت فشاار میاری یکبار بخون اما با کیفیت بخونچندین بار بی کیفیت هیچ فایده ای ندارع ...

باشه ولی بنظرم یه مشاور باید برم چون افسردگی درسی گرفتم

دیگ خیلی دارییی ب خودت فشاار میاری یکبار بخون اما با کیفیت بخونچندین بار بی کیفیت هیچ فایده ای ندارع ...

هروقت مغزت نکشید بخواب حتی شده برای ده دیقه

بعد پاشو و از اول استارت بزن

این برای من موثر بود

یا کتاب تو کتم می‌رفت که میخوندم اگر نمیرفت چشامو میبستم و با تلقین تو مغزم جا باز میکردم بعد میرفتم سراغ کتاب

.