2777
2789
عنوان

ناشکری نمیکنم ولی چقدر سختههههههه

506 بازدید | 46 پست

۴ ماهه باردارم دوقلو

ویار شدییییییید هرچی میخورم میاد بالا از همه چی متنفرم

تا سفره پهن میشه میخام زااااار بزنم

دکترم هرچی میگم بی اشتهام میگه زوری بخور

بی‌حال افتادم یه گوشه

سردرد خیلی میاد سراغم

نفخ دارم شدید

دهنم مزه زهر میده

اصلا دنیا برام تار شده.همه هم میگن بخور بچه ها ضعیف نشن نمیتونم خب چه خاکی بریزم تو سرم

خوشبحال اونایی که ویار ندارن

بخدا از زندگی سیر شدم

همش میگم کاش اصلا ازدواج نمیکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر جان چه ربطی به ازدواج داره، خب هر چیزی یه سختی داره تاوان داره😍😍😍 به این فکر کن که مادر دوتا خوشگل خوشمزه میشیییی واااااای 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

من معلم زبان انگلیسی هستم😍آموزش مجازی و حضوری زبان دارم 💗 با پایین ترین قیمت😳 بیاید و بل من زبان انگلیسی یاد بگیرید😍هر جلسه کلاس خصوصی ( به صورت مجازی) ۵۰ تومن ، و هر جلسه به صورت حضوری ۸۰ تومن برای پایه های هفتم ، هشتم، نهم، دهم، یازدهم . شماره ارتباط ایتا / تلگرام : ۰۹۳۳۴۸۳۱۰۷۵

منم دقیقا همینطور بودم بخدا یادمه یه قلپ آب خالی  میخوردم همونو میاوردم بالا،اکثرا میگفتن تا ۴ ماهگی اینطوره بعدش هوب میشی،و به طور معجزه آسایی وقتی ۴ ماهم تموم شد و رفتن تو ۵ همه اون حالتا یه روزه از بین رفت!اصلا یع چیز عجیبی!