2777
2789
عنوان

چرا خیانت کرد دامن بچه هاشو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدتر از خودشون بچه ها تاوان میدن ینی یه هوس ارزشش رو داره؟؟ مگه از بچه عزیز تر هس

ب آخرش فکر نمیکنن که. ب خیال خودشون کسی نمی‌فهمه. ولی خب چون خیانت ذاتا شر هست آخرش هم ب شر ختم میشه. 

ینی الان زنه برگشته پیش شوهر دومش درسته ..بچه هاشمم خونه هر کدومشون دست عموشونه

اره 

فامیلا گفتن برات خونه میگیریم میزنیم به نامت برگرد پیش بچه هات 

ولی شوهر جدیدش ولش نکرد 

یه بچه هم از اون داشت 

ب آخرش فکر نمیکنن که. ب خیال خودشون کسی نمی‌فهمه. ولی خب چون خیانت ذاتا شر هست آخرش هم ب شر ختم میشه ...

باورت میشه مامانم جلوی مرده رو گرفته بود گفته بود زنت گناه داره طلاقش نده سه تا بچه داری بمون و زندگی کن 

گفت گوشش بدهکار نبود 

علنی همه دونستن

زنه رفت جلو در زن هرزه التماسش کرد از زندگیش بره بیرون 

اونم گیسشو گرفت انداختش تو کوچه 

گفت شوهرت منو انتخاب کردع 

اره فامیلا گفتن برات خونه میگیریم میزنیم به نامت برگرد پیش بچه هات ولی شوهر جدیدش ولش نکرد یه بچه هم ...

برگرده ک چی بشه ی زن مطلقه تو این زمونه راست داست پشتش حرف در میارن بعد بخاد زاز ازدواج کنه میگن باره ازدواج کرده....بعدشم معلومه ک شوهره نمیذاره چ منطقیه ک اونا دارن بچه های پسر خودشونن بزرگشون کنن وقتی راست راست خیانت میکرد چرا دخالت نکردن الان فقط ی پرستار میخان واسه بزرگ کردنشون وگرنه چیزی دیگه ای نمیخان

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

برگرده ک چی بشه ی زن مطلقه تو این زمونه راست داست پشتش حرف در میارن بعد بخاد زاز ازدواج کنه میگن بار ...

مرده پدد و مادر نداره 

بچه ها افتادن خونه عموها 

ولی خب شوهرشم قبول نمیکنه بهرحال به بچه دیگه داره 

خودش پشیمونه میگه هیجانی و از رو لجبازی شوهر کردم 

دلش با بچه هاشه

چقد بی رحم شدن آدما خدا ب داد بچه ها برسه خیلی سخته زندگیشون

اره والا 

خاله م حرف زد کلی گریه کرد براشون 

دختراش کوچیکه سنی ندارن 

پسره هم زنعموش گفته تا ۱۸ سالگی قبولش میکنم بعدش خونه جدا بگیره 

مرده پدد و مادر نداره بچه ها افتادن خونه عموها ولی خب شوهرشم قبول نمیکنه بهرحال به بچه دیگه داره خود ...

کاش برادراش جلوشو میگرفتن....مادر شدن خیلی سخته یخدا تو آتیش الاننن واسه بچه هاااششش

کاش ادما تاوان نفهمی شونو خودشون بدن

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

کاش برادراش جلوشو میگرفتن....مادر شدن خیلی سخته یخدا تو آتیش الاننن واسه بچه هاااشششکاش ادما تاوان ن ...

همش تو فکرم چجوری زندگی میکنه 

سه تا بچه آواره داره چی میکشه؟؟ چجوری لقمه از گلوش پایین میره