2777
2789
عنوان

کاش اراده در من به وجود بیاد برا لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 128 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا اینجوری شدم بیایین یه گروه بزنیم به هم انگیزه بدیم من قبل بارداری ۱۲ کیلو کم کردم الان یکم ...

خوب میشه ولی گوشیم ایفونه و برنامه های ایرانی روش نصب نمیشن 

اگه تو تلگرام باشه خوبه

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
خیلی ارزونه ولی بیشتر از چربی سوزی جلوی پرخوری عصبیو میگیره مشهد باشی مجانی میدم بهت چون من یه بار ت ...

عزیزدلم،ممنونم ازت اما من مشهدنیستم🌹

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
والا زیاد هم که نیستالان عزیزم از عملت راضی هستی ؟

اره شدیدا و همش میگم کاش چندسال پیش تر این کارو کرده بودم بعد زایمان اولم ک ۲۱ سالم بود و دانشجو بودم بخاطر چاقیم همش خجالت میکشیدم و اعتماد ب نفس نداشتم اصلا

یه قرص دکتر به من داده اسموپیون مال پرخوری عصبیه یه دونه بعد صبحونه.با دکتر مشورت کن بخور عالیه

جدی؟ عوارض نداشت؟ من یه قرص خریده بودم فکر کنم توش مخدر داشت مریض شدم بعدش

منم میگم دوروز دنیاست مگه جز غذا خوردن لذتی برامون مونده

دقیقا بعد که خوب خوردم عذاب وجدان میگیرم😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
جدی؟ عوارض نداشت؟ من یه قرص خریده بودم فکر کنم توش مخدر داشت مریض شدم بعدش

نه دکترم بهترین دکتر ژیم مشهده رییس کمیسیون و انجمن چاقی ایران اما من گفتم قرصمو نمیخورم کلی اصرار داشت که خیلی مهمه و باید بخوریش 

من باید ابدو کنم😑 سخته واقعا

دکتر ب من گفت باید ابدو کنی اما من گفتم ن فقط ساکشن کن الام یکسال رد شده اصلا پوستم نیافتاده باید اینکه خیلی چاق بودم چون پوست بعد عمل ک خودش ترمیم میکنه لیفت میشه اما اگر باز چاق بشی چ لاغر بشی اون موقع میافته 

چه بد😥

آره می‌دونی منم ۱۰ اضافه دارم پارسال کم کردم دوباره زیاده روی کردم برگشت من خیلی خوش اشتهام و خیلی پرخور

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
باز من اصلا با تلگرام اکی نمیشم

گوشیه من هیچکدوم از برنامه های ایرانی رو نداره

حتی نی نی سایت هم با سافاری میام تبلیغات بیچارم کردن