2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 44 پست
داره بهت خیانت میکنه و دل خوشی ازش نداری ولی باز تو این زندگی موندی؟ خب عزیزم جدا شو خدا رو چه دیدی ...

رفتم که جدا بشم ولی نشد شرایط جداشدن رو نداشتم…

و اینکه همسرم خیلی گریه و التماس کرد که برگردم و برای اینکه خودمو جم کنم و یه فرصتم داده باشم موندم ولی واقعیتش شبی نیست که با حال بدی نخوابم…فک میکردم میتونم بهش فرصت بدمو ببخشمش ولی هر چقدر جلوتر میریم بیشتر ازش متنفر میشم 

شاید خدا بهت نشونه فرستاده بفهمی لیاقت نداره پدرش کنی

خداروشکر بچه نداری

منم.خستم 

خسته از بچه داری ازشب بیداری از عدم‌محبت توسط همسر از مستقل نبودنم وهزاران چیز دیگه

هرکی یجور بایه چیزی درگیره....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم حرفاتو خوندم اول از همه واست آرزوی آرامش میکنم خدا دوست داشته که بچه نداده وگرنه دلت آتیش میگرفت واسه جگر گوشه ت که اونم اذیت بشه

انشالله زندگی بهتری در انتظارته عزیزم سنت هم کمه هنوز جوونی 

واست ارزوی صبوری و آرامش میکنم❤❤❤

اخه تو‌گناهی نکردی خدا هم راضی نیست تو فدا شی

اگه طلاق بگیرم اوضاع زندگیم خیلی افتضاح تر ازین میشه الانم که موندم شب و روزم شده جنگ و دعوا با خودمو افسردگی … فایدش چیه موندنم…

بهش مستقیم بگو فهمیدی چیکار کرده فکر نکنه نفهمیدی ماجرا رو

گفتم داریم مشاوره میریم اعتراف کرد از خونه بیرون انداختمش یه مدت و هزار بارم به غلط کردن افتاد ولی من دلم صاف نمیشه باهاش…

رفتم که جدا بشم ولی نشد شرایط جداشدن رو نداشتم…و اینکه همسرم خیلی گریه و التماس کرد که برگردم و برای ...

گل من هیچ کس‌ و هیچ چیز مهم تر از خودت نیس به خدا 😢خونه پدری هر چقدم بد باشه بدتر از شرایط الانت و حالی روحی بدت نیس که.

امیدوارم به حق این لحظه مشکلت حل بشه و به آرامش برسی

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

گل من هیچ کس‌ و هیچ چیز مهم تر از خودت نیس به خدا 😢خونه پدری هر چقدم بد باشه بدتر از شرایط الانت و ...

چرا بدتر ازینه

خیلی بدتره

اینجا یه مشکل دارم اونم همسرمه

اونجا مشکل مالی هست تیکه های اطرافیان و خانوادم و فامیلا هست اذیتای پدر و مادرم هست اونجا خیلی خیلی بدتره

چرا بدتر ازینهخیلی بدترهاینجا یه مشکل دارم اونم همسرمهاونجا مشکل مالی هست تیکه های اطرافیان و خانواد ...

بمیرم برات💔

بمیرم واسه زن هایی که هیچ پشتوانه ای ندارن و مجبورن بسوزن و بسازن. 

لعنت به بی کسی و بی پناهی😔

منم جدا شدم و الان خونه پدری زندگی میکنم شرایطم خیلی سخته ولی خب خدا رو شکر میکنم شاید خجالت کشید یه نیم نگاهی هم به ما انداخت.

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

بمیرم برات💔بمیرم واسه زن هایی که هیچ پشتوانه ای ندارن و مجبورن بسوزن و بسازن. لعنت به بی کسی و بی پ ...

من پشتوانه م خداست و میدونم یا منو میبره پیش خودش یا یجوری منو ازین شرایط نجاتم میده چون خودش میدونه تنها کسیه که توی این دنیا دارم😔