2777
2789
عنوان

تاحالا اینطور عاشق شدین

264 بازدید | 24 پست

تاحالا شده انقدر کسیو دوست داشته باشین ولی بگن اون ادم اشتباهه,؟ ولی بنظرت اون همه اشتباهم باشه برا تو نیست؟ بخاطر سنت هم بگن تو بچه ای ؟ ولی خب من خودمم گفتم ک چه به درست چه به غلط عاشق شدم و به نظر خودم عشق از ته دل فقط و فقط یک بار تو زندگی اتفاق میوفته .

از طریق مجازی باهم آشنا شدیم . باهم بعد از مدتی رفتیم بیرون باهاش خیلی حرف زدم . یادمه اولین پیامکی ک بعد از اولین قرار داشتیم نوشته بود : از چیزی ک میترسیدم سرم اومد من عاشق شدم .  بماند ک چقدر جفتمون تا حتی اواخر هی مرور میکردیم حال خوبمونو ک وقتی داشتیم برمیگشتیم خونه و چقدر جیغ میزدیم . من خودم انقدر دهن خشک و تشنه از استرس ک گرسنم شده بود ولی وفتی برگشتم از ذوق و انرژی به جای اسانسور تو هوای گرم خرداد ماه از پله ها دوتا یکی بالا میرفتم ..

چقدر طولانی شد 😐

تو بعدی میگم الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین رابطه ت بود اره؟چون معمولا اواینا اینقد شوق و ذوق داره

میدونی ..

خودم خواستم ک کلا یکبار رابطه جدی داشته باشمو تمام اگر بهن برسیم چه بهتر ولی نمیخام به اون قسمت فکر کنم ولی حتی اگر نشد وارد رابطه دیگه ای نمیشم چون بیشتر ضربه میخورم و همینطور به طرف مقابلم اسیب میزنم 

آخرش رو انقدر قشنگ نوشتی منم ذوق کردم

ک چطوری بخواطرش یه سریا رو خونمون جمع کردم به بدبختی انا با ذوق همرو پیچوندم رفتم بیرون یا شب همون ذوز قرارمون ک خونه بودم برام چکار کرد 🙂

ک چطوری بخواطرش یه سریا رو خونمون جمع کردم به بدبختی انا با ذوق همرو پیچوندم رفتم بیرون یا شب همون ذ ...

خب بعدش چی شد؟ الان کجای ماجرایین؟ 

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...

میگن عشق تو سن کم الکیه

ولی من وقتی فهمیدم کدوم دست راستمه کدوم چپ عاشقش شدم🥺گاهی وقتا بخاطر مشکلات زندگی فروکش میکرد

ولی وقتی هنوزم بغلش میکنم همون حسی که اولین بار بغلش کردمو دارم همونجور هیجان دارم

عشق خیلی قشنگه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_