2777
2789
عنوان

میخوام نماز بخونم هرکی حاجتی داره بگه براش دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 24 پست
برای محمد دعا کن برای سمیرا دعا کن منم برات 100تا صلوات میگم

دعا کردم

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دعاکن ایشالا هرچی خیر و صلاحته رقم بخوره برات عزیزم سعی کن باهاش هم ارتعاش بشی تا بهش برسی

چجوری هم ارتعاش بشم؟ 

جدید نیستم یازدهمین کاربریمه😎❤🌿هربار بخاطر حرف حق و یا بخاطر بی شخصیتی دیگران تعلیق شدم🤍ولی عیب نداره ما شکست ناپذیریم😌💜تا پایان زندگی میجنگیم🌙

ایشالا هرچی خیر و صلاحه براتون همون براتون رقم بخوره و همیشه  نگاه خداوند به زندگیتون باشه و دلتون مملو از ارامش ، نور و عشق بشه فقط لطفا مراقب دعاهامون باشیم شاید اون چیزی که ازش میخوایم به صلاح و خیرمون نباشه پس همیشه بهترین دعا اینه که خودمون رو به خداوند بسپاریم و اجازه بدیم خیره ما به دستان خودش برامون رقم بخوره

چجوری هم ارتعاش بشم؟

تو رفتارهاش و کارهاش باهاش همراه بشی 

عین دوتا رفیق باشین 

جوری باش که انگار اون تویی و تو‌ اون

باید جوری باشید که کاراتون رو مخ همدیگه نباشه 

باهم هم فرکانس باشین