2777
2789
عنوان

فردا شام مهمان دارم بیاین بگین اینا خوبه واسه پذیرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4420 بازدید | 178 پست

آش هم رشته درست کردم گه فقط یه ظرف اضافه اومد گذاشتم فریزر آش کدو حلوایی هم درست کردم اونم یه ظرف خیلی کوچیک اضافه اومد که گذاشتم فریزر ولی خورشت ها رو فریز دوست ندارم بکنم باید تو همین یکی دو روز آشپزی نکنم تا خورده بشه تموم بشه

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظر من فسنجون درست کن با زرشک پلو با مرغفسنجون با گوشت چرخ کرده خوشمزه نمیشه،با مرغ خوشمزه تره

با گوشت چرخ کرده گذاشتم جاتون خالی عالی شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهی رو حذف کن اصلا همخونی نداره با بقیه خورده هم نمیشه اون گوجه بادمجون شکم پر هم حذف کن بجاش دلمه ...

ماشالا ماهی خور هستن یه دونه شکم پر درست کردم که خورده شد گیلانیا ماهی رو همبنجوری خالی خالی میخورن از بس ماهی دوست دارن آخه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این همه قاطی پاطی آش رشته و اش چی تو این روزای کوتاه عصرونه بخورن شام نمیخورن همش میمونه رو دستت بخ ...

چون از راه دور اومدن از گیلان اومدن تا تبریز تایمی هم که رسیدن نه موقع نهار بود نه موقع شام بعدم فامیلای همسرم عادت دارن به عصرونه خوردن هوا هم سرد بود جاتون خالی با نون داغ و آش داغ بهشون مزه کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه فقط بعدش نیای بگی از دست مهمونام چیکار کنم نمیرن خونشون؟ میگن تو اتاق خواب میخوابیم ما!

نه بنده خداها قرار بود نهار هم بمونن اما رفتن 

اومده بودن چشم روشنی سیسمونی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظر من خیلیییی زیاده،ناراحت نشی ولی اگه من مهمونت بودم میگفتم چقد عقده ای هستی و میخوای چس کلاس بیا ...

سلیقه و افکار هر کس متفاوته ما با غذا کلاس نمیذاریم مدلشون همینه همسرمم خیلی دوست داره در حد و شان خودش از مهموناش پذیرایی کنه کسانی هم که اومدن این همه راه زحمت کشیدن نمیشه ازشون ساده پذیرایی کرد وگرنه کسی برای شکم فقط جایی نمیره مهمونامون هم خانوما هم آقا سرهنگ و سرگرد بودن گشنه غدای ما که نبودن سفره عزت و احترام میزبان به مهمونشه و مهمونوازیه از طرفی هم سلیقه و هنر و کدبانویی زن خونه رو نشون میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرغتو با رب و زعفرون بپز چون تو فسنجون گردو و رب انار هست دیگه

آره گلم با رب و زعفرون پختم کنارش هم سیب زمینی و مواد شکم پر رو گذاشتم خداروشکر خوب شده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماشالا ماهی خور هستن یه دونه شکم پر درست کردم که خورده شد گیلانیا ماهی رو همبنجوری خالی خالی میخورن ...

منم گیلانیم لب دریام اتفاقا ولی مهمونی ماهی نمیدن هم کثیف کاریه هم بوی بد خونه میگیره .نوش جونشون خودنو میدونم کلا ماهی رو کنار غذا حساب میکنن نه غذای اصلی😅

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لامصب چه کدبانویی چجوری همه رو پختی

دیروز ۶ صبح پاشدم تا صبحونه خوردم و همسرم رفت اول دوش گرفتم سرحال شدم نزدیک ۷ شروع کردم تا ۳ بعد از ظهر واسه غذاها سالاد و ماست بورانی و ماست و خیارم همون غروب قبل شام درست کردم ساعت ۸ شب هم سفره گذاشتم تا ۱۰ شب دیگه حتی ظرف ها هم شسته و جابه جا شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره خیلی خوبه فقط حس می‌کنم ماهی و فسنجون جور در نمیاد بجا ماهی شوید باقالی با گردن بزار

شوید باقلا با مرغ گذاشتم که خوب شده بود خداروشکر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40