2777
2789
عنوان

بیاین بگید چقدر طلا دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 37 پست
خب به پلیس میگفتی که کار همسایته

مدرکی نداشتم دیگه کلا پیشو نگرفتم 

اگرم برداشته بود حتما فرداش برده فروخته دیگه فرداشبش تو پله دیدمش کلی کیسه خرید لباس دستش بود 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدرکی نداشتم دیگه کلا پیشو نگرفتم اگرم برداشته بود حتما فرداش برده فروخته دیگه فرداشبش تو پله دیدمش ...

وای چقدر عجیب یعنی طلا ها رو فروخته لباس خریده ؟ با این همه پوووول فقط لباس؟؟

وای چقدر عجیب یعنی طلا ها رو فروخته لباس خریده ؟ با این همه پوووول فقط لباس؟؟

نمیدونم چیا خریده باهاش کلا ولی اونروز از صب رفت شب با کلی کیسه خرید اومد ماه بعد ی تولد لاکچری برا دخترش گرفت

۳ تا بچه داشت وضع مالیشونم خوب نبود زیاد همیشه دنبال مغازه های قیمت مناسب بود اما اونروز کلی کیسه خرید دستش بود 

من ربط دادم ب طلاهام نمیدونم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

چند گرم بود ؟

دقیقشو نمیدونم 

ی سرویس طلا بود دوتا انگشتر دستبند و گردنبند پسرم گوشواره های و زنجیر و گردنبند دخترم

چرا هرکسیو خونتون راه میدید و اسرارتونو میگید چرا باید راه میدادی اتاقت

کنه بود بزور میومد خونه ادم هزار بار گفتم شوهرم بدش میاد 

بحث بود میخوام فردا برم طلاهامو بفروشم ماشین بخرم گفت بیار ببینم شاید من برداشتم منم میخواستم شام برم بیرون درگیر بودم بچه اماده کنم خودم اماده شم اونم نمیرفت خونش اوردم دید گفت بزار ب شوهرم بگم شاید برداشتم بردم گذاشتم رو میز اتاقم داشتم بچه هامو اماده میکردم گوشیش زنگ خورد رفت اتاق حرف بزنه ک سرو صدا نباشه مثلا بعدش گفتم شوهرم اومد ما بریم برید دیگه ک رفتن و فردا دیدم طلاها نیست

بهشم گفتم ک گفت وای توروحدا نیفته گردن ماها و از این حرفا

ای وای چه نامرد بوده

خیلی

من اون موقع ب اون پول نیاز داشتم

الان بازم همسایتو میبینی ؟

ن ماه بعدش از اونجا اثاث کشی کردن رفتن

منن از اونجا رفتم دیگه 

خیلی حس بدیه حق داری ولی دیگه کاریه که شده بهش فکر نکن

فکرم کنم چیزی عایدم نمیشه

اما ضربه بدی بود خدایی

❤️❤️❤️