2777
2789
عنوان

من زیادی بد جنسم یا اینی ک حلقه بدل خریده واسه عقد با نامزدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 105 پست
برات مهم نیست فک کنه گشنه ای؟ ببخشید البته اگ نمیگی پول بزنم برات تا جواب بدی

نه چون براش جبران میکنم با کادو کاملا جبران شده 😐

خودشم خوب میدونه🤫من دنبال کندن از کسی نیستم نیاز مالی ندارم  ففط چون این ادم قراره بشه همسررایندم نمیخوام بد عادت بار بیاد وگرنه خودمم هر چند وقت یکبار مهمونش کردم یا از خونه غذا درست کردم بردم همه اینام پول میخوره مجانی نیس ک

توروخدا اگه میخواین سیاست درست رو یاد بگیرید به جای اینکه هر کی هر چی تو اینستا میگه گوش کینین و گوش کردن به حرفایی مثل فلانی خراب بود خوشبخت شد و فلانی دوست پسر میلیاردشو میرید بهش اومد گرفتش و اینا که هممون تو جامعه شنیدیم 

برین حرفای مشاوره خانواده رو گوش بدین

حرف کسایی که با سوادن

راجب این موضوعات علم دارن

بخدا کلام ارزشمنده واسه خودتون ارزش قائل بشید و کلام با ارزش گوش بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اگ ده برابر بالاتر نباشه پس چطوری کمبود های خونه ی بابا رو برطرف کنه ؟

اون مجبور نیست همه کمبود های دوران مجردی شما رو جبران کنه

همینکه ی زندگی خوب بتونه بسازه کافیه

زن و شوهر اگه هم سطح هم نباشن مطمئن باش بینشون اختلاف بوجود میاد نمونه ها شم فت و فراوونه 

بقران سرم درد گرفت واقعا چی میشه مثلا یبار دختر هزینه بیرون بده یبار پسر

من با کادو براش جبران کردم خیلی اوقات از خونه غذا درست کردم بردم ک خب اونم پول خورده مجانی نیس چندبارم مهمونش کردم بیرون 

خودش معتقد خارج وظیفه مرد میگ تو میخوای کاری کنی غذا درست کن خونه بخوریم کلا مرد ها یکی از بزرگترین حس قدرت هاشون همینه ک تامین کنندن اینکه این ازشون گرفته بشه حس میکنن تضعیف شدن ب نظرم پسری ک میگی دنگی دنگی چندسه

زیادی به خودت و کارهات مغروری 

این روش ها روی هر مردی کارایی ندارد 

مراقب باش مرغ از قفس نپره 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
حس خوب میگیره من الکی نمیکوبمش مبکوبم چون خیلی دوس پسرم عزت نفسش بالاس ی وقتایی سده از بالا ب پایین ...

عزیزم احساست که محاسبات ریاضی نیست منفی رو مثبت خنثی که

تو میخای بالانس کنی

ولی احساسات بالانس نمیشن 

هر حس خوب و بد رو زندگی آدما تاثیر خودشو داره و هر کدوم سر جای خودشه و یکی نمیتونه اونیکی حسو خنثی کنه

به نظرم شما برای اینکه اعتماد به نفس کاذب همسرت رو اصلاح کنی از روش های بهتری هم میتونی استفاده کنی

شما هدفت درسته ولی مسیری که برای رسیدن بهش انتخاب کردی غلطه

اون مجبور نیست همه کمبود های دوران مجردی شما رو جبران کنههمینکه ی زندگی خوب بتونه بسازه کافیهزن و شو ...

مگ من گفتم کمبود پنو برطرف کنه اصلا کارایی ک من میکنم باهاش مالی نیس ک بخواد اون کمبود منو رفع کنه 

مگ من گفتم مجبورش کردم برام ایفون پرومکس بخره😐

عزیزم احساست که محاسبات ریاضی نیست منفی رو مثبت خنثی کهتو میخای بالانس کنیولی احساسات بالانس نمیشن ه ...

قطعا منم ادم کاملی نیستم من همیشه مشاورم میرم کل مسائل رابطم با دوس پسرم باهاش مطرح میکنم راهکار مشاورم این بود ک تا حدودی جواب داده شایدم غلطه هااا چون ن من ادم کاملی ام ن مساورم 

راهکار شما چیه خب ؟

باور کنید ک سردرد شدم همینه ک ب هر پسری میگی چرا ازدواج نمیکنی میگ من خرم ببخشید البته با احترام ب خانمهای محترم و با اصالت و با پرستیژی ک هدفشون از رابطه پیشرفت دو طرفه و حال خوب و عشق و محبت و تعهدههه.... امیدوارم اونی ک افسارش کردید زودتر متوجه بشه و خودشو نجات بده ... زندگی هاتونو نابود نکنید اینا سیاست نیست الکی الگو نگیرید بعد بیاین تاپیک بزنید خیانت دیدم شوهرم ولم کرد فلان....شب همگی بخیر 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

مگ من گفتم کمبود پنو برطرف کنه اصلا کارایی ک من میکنم باهاش مالی نیس ک بخواد اون کمبود منو رفع کنه م ...

من جواب اون خانم رو دادم

کلا بنظرم ی سری کارایی ک می‌کنی درسته یسریاش نیاز به اصلاح داره

البته از نظر من :) دیگه شما صلاح خودتو بهتر میدونی عزیزم

شب بخیر