2777
2789
درآمدش عالیه خیلی بیشتر از درس خوندن براش صرف داره البته اگه علاقه داشته باشه ومدام آپدیت بشه عالیه ...

منم دوس دارم  برام انجام بدن 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
میشه بگی کدوم تحصیلات تو ایران ؟ اگ اینقدر وضعم خوب بود میفرستادم اونور تو ایدان ک دانشگاه فقط بطالت ...

اخه نمیخواد بره اونور درس بخونه 

اصلا انگلیسیم بلد نیس که اخه 

وگزنه پولش هست 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشحالم یکی الکی شعار نداد واقعا یه جوری نیس اخه نمیدونم چطور قبول میکنن فک کن مادره لیسانس داشته ب ...

منظورم به دانشگاه نرفتنش نبود نمیذارم بره کار ارایشگری بکنه وگرنه به پسرم هم میگم اگه میخوای رشته اب دوغ خیاری بخونی بیخود وقتتو تلف نکن

منم دوس دارم برام انجام بدن

بیا برات انجام بدم 

عزیز تاپیک آخر منو گزارش میزنی الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

ما هم داریم تو فامیل ی تک فرزند هجده ساله همه چی براش مهیاس اما درسش دبیرستان ول کرد الانم تتو کاره 

ولی خودم بشخصه دوس دارم هر دو رو ادامه بده

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
منظورم به دانشگاه نرفتنش نبود نمیذارم بره کار ارایشگری بکنه وگرنه به پسرم هم میگم اگه میخوای رشته اب ...

نه ببین دانشگاه خیلی دید ادمو عوض میکنه 

حتی تو طرز حرف زدن و اینا 

همه چیم پول نیس حتی اگه باشه هم این خانوم  نیمخواد واسه اش تلاشی کنه  داره از قبل

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

امیدوارم منظور عزیزان از تحصیلات و سواد ، واقعیش باشه!

ن صرفا اینکه ی دانشگاه ثبت نام کنی بری کلاس یا نری بعد بری خوش گذرونی و پایان ترمم یجوری نمره بگیری که در پایان مدرک بدن دستت ، اینجور مدرکی همون نباشه بهتره.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
بعیده چنین دختری بره سر کار چون لابد پول تو جیبیش میرسه . ولی ترجیح میدم با استفاده از پشتوانه مالی ...

خانوادا تحریمش کردن گفتن درس نخونی پولی نمیدیم اینم رفته سراغ این کار

امیدوارم منظور عزیزان از تحصیلات و سواد ، واقعیش باشه!ن صرفا اینکه ی دانشگاه ثبت نام کنی بری کلاس یا ...

منظورم همینه فردا پس فردا تو یه جمعی جایی کم نیاره  مسخرش نکنن طرز صحبت کردنشو 

خانوادا تحریمش کردن گفتن درس نخونی پولی نمیدیم اینم رفته سراغ این کار

به نظرم مهمه که چرا درس نمیخونه . واقعا استعدادش در جایی به جز درسه یا توی این اینستا گردی و فازای نوجوونی میخواد پول اسون دربیاره . الان هم نون تو ارایشگریه پس بره ارایشگر بشه . به نظرم که این دومیه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚