2777
2789
منم چند بار صبط تماس نثب کردم تو گوشی رلم ولی برنامه رو بیصدا کردم که رو صفحه نیفته نفهمه هر چی ح ...

خواهش میکنم بهم نشون بده چجوریه کدوم برنامه هستش؟

༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درخواست بده تاپیکم تموم شدم میفرستم

ب منم بده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

نه به شوهرت بگو نه به زنه فقط شماره  شوهرشو پیدا کن یا آدرس محل کارشو مدرکتو براش رو کن.

ای خواهر با تمام‌وجود درکت میکنم سه چهارساله شوهرم با زن همکارش در ارتباطه و بهم خیانت میکنه .

بخاطر بچه هام دارم میسوزم به پاش.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊

من عاشق کتاب خوندنم ب خصوصی روانشناسی کتاب خوب بهمون معرفی کن

من باختن و بلد نیستم🐈🤍
به بین دختر خاله منم دست دوسش باشوهرش تونست رو کنهدختر رو دعوت کرد خونشون شوهرشم دعوت کرد خونشونیعن ...

اخه من فعلا نمیخوام خانوادم بفهمن ابروم بره دیگه

یه درصد هم نمیتونم زندگی کنم. میخوام یه راهی بزارم ک اگه پشیمون بود و ب غلط کردن افتاد با شرط و شروط و حق طلاق دادن خونه بهم ببخشم چون بار اولشه اگه ه

م نه ببینم پروست هنوز میرم ب خانوادم میگم و تماام

چجوری چیکار میتونم کنم جز همون طلاق و مهریه

توروخدا قشنگ رسواشون کن. لطفا عجله نکن خواهش میکنم. از کسی کمک بگیر با خانومه و شوهرش همتون رودرو باشین و یهو صدای ضبط شده رو پخش کن. توروخدا تو خفا تهدیدشون نکن اینا بی حیان عین خیالشون نیس. اگ قراره زندگیت بهم بخوره زندگی اونم بهم بریز