بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
نه به شوهرت بگو نه به زنه فقط شماره شوهرشو پیدا کن یا آدرس محل کارشو مدرکتو براش رو کن.
ای خواهر با تماموجود درکت میکنم سه چهارساله شوهرم با زن همکارش در ارتباطه و بهم خیانت میکنه .
بخاطر بچه هام دارم میسوزم به پاش.
🖤 پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
توروخدا قشنگ رسواشون کن. لطفا عجله نکن خواهش میکنم. از کسی کمک بگیر با خانومه و شوهرش همتون رودرو باشین و یهو صدای ضبط شده رو پخش کن. توروخدا تو خفا تهدیدشون نکن اینا بی حیان عین خیالشون نیس. اگ قراره زندگیت بهم بخوره زندگی اونم بهم بریز