2777
2789
عنوان

ارتباط با خانواده ی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 41 پست
هر دیقه به داییش میگه دایی جون

نه میگم مادره بچه هر دیقه وایسه بالا سر بچش بگه بگو زندایی بگو زندایی نمیشه که

بچه جلوش به هر اسمی صدا بزنی همونو میگه یادمه خواهرم اینا تا دو سه سالگی بچه به هم مامان فلانی بابا فلانی میگفتن تا یاد گرفت

الکی حساس شدی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالاپسرجاریم منوبه اسم صدامیزد جاریم میگف زشته مامان بگو زنعموولی من دوس داشتم اسمموبگه الانم که هفت ...

من حس میکنم احترام گذاشتنه وقتی به اسم نمیگه بدم میاد و کلاً همسرم یه خواهرزاده بیشتر نداره دوست داشتم بگه زندایی که اونم مادرش یادش نمیده اینجور چیزها رو

خب با اسم صدات بزنه مگه چی میشهبعدش چون بچه رو حساس کردی رو این موضوع اونم با اسم صدات میزنه یه مدت ...

من بچه رو حساس نکردم اصلاً به بچه چیزی نگفتم و از بچه ناراحت نیستم از خواهر شوهرم ناراحتم که چرا این مدلیه و فازش چیه

نه میگم مادره بچه هر دیقه وایسه بالا سر بچش بگه بگو زندایی بگو زندایی نمیشه کهبچه جلوش به هر اسمی صد ...

من بزرگ شده ی شهرم و اونا روستا اصلاً فاز هاشونو نمیفهمم نمیفهمم وقتی بچه اسممو صدا میزنه مادرش چرا یادش نمیده؟!

چطور مادربزرگ و پدربزرگش تا وقتی پیششن بچه دائم میگه زندایی حتی یکبار اسممو صدا نمیزنه؟!

چرا تا میره پیشه مادرش اینجوری میشه و دائم اسممو میگه؟😐

با عقل جور در نمیاد

من بزرگ شده ی شهرم و اونا روستا اصلاً فاز هاشونو نمیفهمم نمیفهمم وقتی بچه اسممو صدا میزنه مادرش چرا ...

میتونم بپرسم چن سالته؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
۲۴ سالمه

ببین خواهر شوهر خودش مهم نیس که بچشم مهم باشه که حالا اینجاش مهم باشه که بهت میگه زندایی یا مبینا

همه ی بچه ها اولش اشتباه میگن، واقعا مادرشم گناهی نداره احتمالا خسته شده یا اصلا موضوع مهمی نیس حس میکنم الکی حساس شدی 

همه ی بچهای دور و برم اینطور بودن بعد یاد گرفتن

من بزرگ شده ی شهرم و اونا روستا اصلاً فاز هاشونو نمیفهمم نمیفهمم وقتی بچه اسممو صدا میزنه مادرش چرا ...

در ضمن به اینکه کجا بزرگ شدنم ربط نداره 

اینکه شهر بزرگ شدیم مایه فخر نیست

۲۴ سالمه

در کل اصلاً فازهاشونو نمیفهمم یه سری پشت همین بچه رفتم دسشویی مدفوع رو فرش بود وقتی به مادرشوهرم گفتم اون اومد جمع کرد بیخیالی و فاز خواهر شوهرم برام معلوم نیست 

در ضمن به اینکه کجا بزرگ شدنم ربط نداره اینکه شهر بزرگ شدیم مایه فخر نیست

اینکه شهر بزرگ شدیم یا روستا مایه ی افتخار نیس ولی یه سری چیزها از خواهر شوهرم میبینم تنها چیزی که میتونم فک کنم چون تو روستا بزرگ شده با کسی معاشرت نداشته اینجوریه