2777
2789
عنوان

به نظرتون فامیلمون ابرومو برده

1372 بازدید | 40 پست

یا من زیادی حساسم؟

دختر پسرداییم دندنش عصب‌کشی احتیاج داشت، کارش رو باید متخصص ریشه انجام میداد، متخصص ریشه‌هم یک ماه بعد نوبت میداد، من چون یه اشناییت مختصری داشتم با متخصصه، رو انداختم سریع بهشون نوبت داد، بفد رفتن اونجا بهشون یک تومنم خودش تخفیف داده بدون هیچ درخواستی، اخر کار رفتن باز اصرار کردن بیشتر تخفیف بده و اسم من رو اوردن😑 بعد زن پسرداییم با خنده تعریف میکرد که یه تومن دیگه هم تخفیف داده. انقدررر خجالت کشیدم گفتم اون یه تومن اولیم نباید قبول میکردین باز رفتین خواهش کردین😭

احساس میکنم ابروم رفته. دیگه نمیتونم رو بندازم بهش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم پزشک ایرانی هم میدونن ادما چقد مجبور میشن دوست و آشنا رو سفارش کنن هم میدونه اوضاع مالی چطوره 

در کل نه زیاد ضایع نشدی

ولی ازین به بعد هرکس رو جایی خواستی سفارش کنی جوری سفارش کن ک پیشاپیش طرف بتونه پیش بینی کنه این چیزا رو و جوری بگو ک رفتار طرف نخواد باعث خجالتت بشه ولی از کار خیرت پشیمون نشو

سلام عزیز دلم،کارشون که قطعا اشتباه بوده ولی کاش دیگه از این کارا نکنین.اون پزشک همینکه وقت داده نهایت لطف بوده.من خانوادم کادر درمان هستن،وقتی پیش پزشکی میرم که مثلا ویزیت رو نگیرن قبول نمیکنم میگم من بیمه تکمیلی دارم.چون واقعا زشته.حالا چه برسه خودشون به احترام شما تخفیف رو دادن بعد بخوای هنوزم تخفیف بگیری یکم مشمئز کنندس.

راستی عزیزم چرا خودتو خلاص نمیکنی از فامیل وخانوادت.مگه قرار نشد واسه حال خودت کاری کنی؟

بابا رها کن حداقل دیگه اورتینک نمیکنی.من جای شما بودم محال بود کاری کنم.

نه

شما ضایع نشدی،هر آدمی دیسیپلین و اخلاقیات خودش رو داره و فامیل‌هاش رو هم اتنخاب نکرده.

اما من جای شما باشم صرفا معرف واسه کسانی میشم که همه رقمه ازشون خاطر جمع باشم،فکر نکن الان این فامیل محترم فکر می‌کنه شما خیلی کار خاصی کردی براش. 

نمی‌خواستم پست بزارم مجبور شدم منم مثل شما کادر درمانم تخفیف گرفتن برای کار دندان پزشکی رایجه 

از خود مچکر نباشیم

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  

تخفیف گرفتن از دندونپزشک زیاد پیش میاد

ولی ایشون خودشون تخفیفە رو دادن اینکە بازم تخفیف گرفتن حس بدی بە آدم میدە

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

ببین حقیقتا کار فامیلتون اشتباه بوده ینی خودش باید این درکو‌میداشت و اینکارو نمیکرد.و چون طرف قبلا خاستگارت بوده من بهت حق میدم فکری شی‌چون حقیقتا خودمم یکم حساسم رو این چیزا .

ولی خیلی رایجه که تخفیف میگیرن مخصوصا از دندون پزشکیا 

ولی ابروی شما چرا بره حالا دکتره اگه نمیخواست و ناراحت میشد قطعا اون یه تومن دیگه رو نمیداد 

بعدم اصلا دیگه بش فک نکن زندگی اینقد اعصاب خوردی داره که بخوای راجب این چیزا هی خودتو سرزنش کنی یا بش فکر کنی که اون چه فکری میکنه نمیشه که ...

بعدم بخدا اینقد همه درگیرزندگین و دغدغه هاشونن که اصلا وقتی نمیمونه بخوان به بقیه فکر کنن .طرف یادش نیست ناهار چی خورده