2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ترک متادوووون

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ادما‌ دوران ترک خیلی ب مراقبت احتیاج و حتی بی عصاب میشن فقط باید سکوت کنی و بهش آرامش بدی

همین کارو میکنم

فقط چون سابقه ی دروغ گفتنش زیاده میترسم دروغ بگه و ترک نکنه

خودش ک میگه غلط بکنم سمتش برم اما حال بدیشو ک میبینم میترسم وسوسه شه و خدای نکرده ....

اخه دوباره ترک همین شربتی ک میخوره هم سخته کاشکی زیر نظر دکتر بود

شربت نیس قرصه

دکتر لعنتی ب۲ تجویز کرد بدتر ترکوندش تو نت زده بود مصرف همزمانش مرگ اوره نمیدونم باچه عقلی دکتر اینو داد

وقتیکه شوهر ب۲خورد واقعا داشت جون میداد بخدا 

شربت نیس قرصهدکتر لعنتی ب۲ تجویز کرد بدتر ترکوندش تو نت زده بود مصرف همزمانش مرگ اوره نمیدونم باچه ع ...

جدی ؟؟ب ۲ ک خیلی خطریه لااقل گرمیجاتی چیزی بهش بده مث دمنوش بابونه زنجبیل و اینجور چیزا 

جدی ؟؟ب ۲ ک خیلی خطریه لااقل گرمیجاتی چیزی بهش بده مث دمنوش بابونه زنجبیل و اینجور چیزا

اره بخدا

خدا لعنتش کنه ب۲ داد بهش اینم خورد تا صبح گریه کرد و خودشو زد و یهو لرز و تعریق شدیییییید و میگفت بقیشم بده یجا بخورم ک بمیرم 

میگفت داره ذره ذره میکشتم😭😭😭

گرفتم همین متادون مشخص شداطلاع دارید چندروز بعد از ترک کامل میشه کیت بگیرم؟کیت راه دور زدن داره؟

خب اگ همینو زده‌ پس موادی نمی‌کشه 

ده روز فک کنم بگذره تو ادرار‌ منفیه 

تنها راه دور زدنش آب ریختنه‌

اره بخداخدا لعنتش کنه ب۲ داد بهش اینم خورد تا صبح گریه کرد و خودشو زد و یهو لرز و تعریق شدیییییید و ...

ترک مواد خیلی سخته فقط باید خدا کمکش کنه ن خاب داره و پاها رو ب زمین میزنه بی قراره ولی فقط یه لحطه ام ولش نکن هر روزم بفرسش دوش آب سرد 

خب اگ همینو زده‌ پس موادی نمی‌کشه ده روز فک کنم بگذره تو ادرار‌ منفیه تنها راه دور زدنش آب ریختنه‌

اگه جلو خودم بگم ادرار کنه هرچی باشه صحیحه؟قبلش برا منفی دراومدن چیزی نمیشه بخورن؟

اگه جلو خودم بگم ادرار کنه هرچی باشه صحیحه؟قبلش برا منفی دراومدن چیزی نمیشه بخورن؟

ن فقط بگین جلو خودتون اینکارو بکنه 

ن ب خوردن اثر نمیکنه فکر کنم بازم صب ک بیدار شد بگیرین خیالتون جمع باسه فقط مواطب باش آب دورش نباشه 

ترک مواد خیلی سخته فقط باید خدا کمکش کنه ن خاب داره و پاها رو ب زمین میزنه بی قراره ولی فقط یه لحطه ...

چشم😔

ارا پادردداره مچ دستاشو میزاره زیرش میگه ازبس دردداره حس میکنم داره قطع میشه