2777
2789
عنوان

حقو به من میدید یا شوهرم

90 بازدید | 21 پست

امشب مهمونی دعوت بودیم پسرم یکو نیم سالشه و به شدت شیطونه شوهرم میگه هر جا رفتیم بچرو نگیر همش بذار به حال خودش اونجا تا مییومدم بشینم سریع میرفت اشپز خونه در لباسشویرو بازو بسته میکرد روی اونم سماور و کتری بود یا دستش چیزی میگرفت میخواست ببره بکوبه تلویزیون یا در باز میشد میدویید میرفت اونجا هم کلی پله داشت شوهرمم عین خیالش نبود چند وقت پیش از حرصم ول کردم رفت از پله ها افتاد سرش شکست باز  شوهرم میگه نگیرش

بچه ی نوپا همینه مگه میشه مواظبش نبود عزیزدلم اگه رفتید مهمونی و با شیطنت آسیب زد چی؟ حق با شماست

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

غلط کرده میگه نگیرش چه چیزها بچه این سنی یه لحظه هم نباید ولش کرد هم به خودش اسیب میرنه هم زندگی مردم 

واقعا حرصم گرفت چه مردای احمقی پیدا میشن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا معلومه ک با شما 

ینی چی ولش کن؟ اون بچس شما موظفید مواظبش باشید

از طرف دیگه اصلا هیچ صابخونه‌ای خوشش نمیاد بچه انقد به پر و پاش بپیچه 

شوهرتو قانع کن. نشد ببرش پیش کسی قانع شه

والا مردم اعصاب ندارن بچه شما بره وسایلشونو خراب نکنه یا جایی نرین تا بچتون بزرگتر بشه عاقلتر بشه یا رفتین هم باید مواظب باشین وگرنه خودشم اسیب نبینه صاحب خونه ناراحت میشه وحرص میخوره

کلی دعوا کردیم الان

خوب کردی بهش بگ  مطالعه کنه یا بره مشاور

بعدم فکر نکن حق با اونه خداوند قدرت نگهداری از کودک را به مادر داده نه پدر یعنی خس خطری که تو میکنی اون نمیکنه 

از حست استفاده کن 

والا هزار بار میگم میگه بچه نباید کمرو بار بیاد اینطوری کمروش میکنی

بهشبگو تو پررویی بسه 

از این مردایی هست که الان تو جامعه زیادن و حالن هزشون بهم مبخوره خودشیفته خودخواه

والا هزار بار میگم میگه بچه نباید کمرو بار بیاد اینطوری کمروش میکنی

بگو بابا بچه سرش شکست خدا رحم کرده اتفاق بدتری نیفتاده. اگه اتفاق دیگه میفتاد همین خودت فردا یقه‌ی منو نیگرفتی که مگه مادر نبودی؟

منم میگم همه اینارو ولی همش جایی میریم چشم غره میره که بشین سر جات

رک و جلو بقیه جوابشو بده نترس 

احتمالا خونه فامیلای شما رفتید مخصوصا خولسته بچه خونشون را بهم بریزه تا این حد مرد حسود منم تو فامیل دیدم ...

اینها خودشیفتن گلم‌