2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی من یه اتفاقی چند شب پیش برام افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 117 پست
من خیلی زود جوش میارم متاسفانه بعدش خودم شرمنده میشم ازشون ...عجینیه اشتباه تایپی هست؟ چون متوجهش نش ...

مگه حتما باید جواب بده :)

تا به این درجه نرسیدی که بی توقع براشون مایه بذاری، جواب نمیشنوی

اینو چندبار بخون

.

.

نماز میخونی؟ فقط برای رضای خدا

صدقه میدی؟ فقط برای رضای خدا

ورزش میکنی؟ فقط برای رضای خدا

اخلاقتو خوب میکنی؟فقط برای رضای خدا

درس میخونی؟ فقط برای رضای خدا

فقط خدا

فقط خدا

دیگه وسطش اگر حاجت خواستی بهش نرسیدی، نگی خدایا پس من اینهمه نماز برا کی خوندم، قران براکی خوندم، کارخوب برا کی کردم، حجابمو براکی رعایت کردم ... ؟؟ 

تودیگه  نباید ناراحت بشی، باید بگی شکرخدا حتما صلاحم در این بوده

متواضع

مطیع

بی توقع

با پذیرش بالا !

رمز بندگی یعنی همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا تو نمازت منم یاد کنقلبم بد جوری شکستهدرمورد بو سیب هم که گفتی منم بعضی وقتا بو های خوبی رو می‌ش ...

عزیزمممم شما خودت نظر کرده پس توروخدا برای منم دعا کن حاجت بگیرم زودی دیگه دلم ترکید🥲🤌

منم دعاتون میکنم ...

من نوکر همشونم ...اما با این چیزایی که دوستان گفتن شرمنده امام حسین شدم اخه من کجا ایشون کجا اصلا یه ...

اماما مثل ما آدما نیستن اونا رو مثل خودمون ندونیم به خداخیلی بامرام و بامعرفتن خیلی ماهارو دوست دارن 

ان شاالله  همیشه مورد قبول خدا و ائمه باشید😘

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
چقد با این تاپیک گریه کردم من😭😭😭 یه زمانی جونمم واسه امام حسین میدادم عشق زندگیمو از اون گرفتم ول ...

یادخودم افتادم ی روز انقدر دلم از زمونه و زندگی و شوهرم خون بود هرچی خدا روصدامیزدم نمیشد توصحن امام رضا بودیم ک بازجلو اونهمه ادم باهام دعواکرد دلم شکست مثل همیشه وگریه کردم ازش متنفرشدم با امامم قهرکردم باخداهم قهرکردم ولی نتیجه ش شد سالها تومنجلاب گیرکردن تاجایی که سرسوزنی دلخوشی برام باقی نمونده بود همه چیزم روهوابود از بی کسی و بی پناهی و شکسته دلی پناه بردم به امام حسین بعدازسالهای سال دوری ازخدا و اهل بیت این دوری کفرنبود ولی صداشونم نمیکردم.ولی آقام امام حسین باورت نمیشه چه معجزه هاکرد من فقط چله گرفته بودم چله ی زیارت عاشوراب روش ایت اله حق شناس ولی اقام امام حسین چیکارکرد؟ همه ی گناهای چندین سالموکه بخشید هیچ معجزه هابرام کرد. طوری که آرزو دارم اگه روزی پسری خدابهم داد اسمش بذارم حسین... آقا ابوالفضل هم گه نگم برات دست رد به سینه ی کسی نمیزنه.

مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

اینجور که معلومه دعوت شده اید از طرف خود صاحب اینجا🥲شما باید دعا کنی برای ما ...انسان نالایقی هستم ...

انشالله ک حاجت روا بشید.میدونی قبلنا نماز میخوندم ولی چندسال ک دیگه نمیخونم.امشب انقدر یجوری شدم از فردا دوباره میخونم.رفتم تاپیکای شهید هادی خوندم

دلم ازکسی گرفته ک صدها بار اذیتم کرده.تهمت و توهین و ....

فقط میخوام ازش خودم و خونوادم دوربشیم فقط همین.

خدا ی خونه خوب بهم بده ک ازش دوربشم فقط همین

عزیزمممم شما خودت نظر کرده پس توروخدا برای منم دعا کن حاجت بگیرم زودی دیگه دلم ترکید🥲🤌منم دعاتون م ...

ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده❤️

مررسیی دعا کن قلبم آروم بشه

خانم هستم 

به جز این حالت استشمام بو حالت دیگه ای نداشتین نشده در زمان های دیگه بوهای دیگه ای را حس کنید شنیدن ...

چقدر سوال هاتون عجیب بود 

چطور مگه؟

یه حالی شدم نصف شبی ترسیدم😐😂

نه صدایی تو سرم نیست و تصویر ندیدم که نشه تفکیک کرد

البته یبار پیش اومد یبار تو سرم ایه قرآن خونده شد و من چون اون موقع قران نمیخوندم رفتم دنبالش و دیدم واقعا ایه ای با اون مضمون وجود داره و خیلی برام عجیب بود ...

وسواس مذهبی چه شکلیه؟

واقعا منظور سوالاتون چیه نمیدونم چرا هم برام جالب بود هم ترسیدم

چقدر سوال هاتون عجیب بود چطور مگه؟یه حالی شدم نصف شبی ترسیدم😐😂نه صدایی تو سرم نیست و تصویر ندیدم ک ...

ترس چرا

مثلا نسبت به درست خوندن نماز تمیزی و نجاست غسل حجاب و مسائل دیگه حساس باشید 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
مگه حتما باید جواب بده :)تا به این درجه نرسیدی که بی توقع براشون مایه بذاری، جواب نمیشنویاینو چندبار ...

خیلی سخته واقعا🥲 ادم شرمنده میشه اینا رو میشنوه😭 چون متاسفانه باید بگم حقیقت دارن ... باید این شکلی باشیم ..

ولی من ناامیدم

منم میشم گاهی 

و خب متاسفانه ممکنه این وسط یکس دو وعده نماز نخونم 

ولی توبه کردم دیگه 

میخوام همشو برای رضا خدا انجام بدم یعنی مدتیه دارم کار میکنم رو خودم بی توقع نماز بخونم چون ادم در مقابل وظیفه اش مزد نمیگیره ...

دلخورنباش عزیزم من انقدرکوبیدم درها رو که بالاخره دربه روم بازکردن باورت میشه همین تابستون گذشته باج ...

من نمیتونم امیدوار باشم متاسفانه 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔