2777
2789
هفته۲۲والا پسر گرفته امروز تازه تاولش زد دکتر فهمید که گفت دیگه دیره برای قرنتینه منم نگرفتم اصلا

بعد از هفته بیستم خطر اسیب های عصبی تو جنین وجود نداره. انشالله خیره نگران نباش

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
بله واکسن زدم

هیچی نمیشه اصلا نگران نباش بدون اذن خدا ی برگم از درخت نمیفته خودتو بچتو بسپر بهش 

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته۲۲والا پسر گرفته امروز تازه تاولش زد دکتر فهمید که گفت دیگه دیره برای قرنتینه منم نگرفتم اصلا

خب هنوز که نگرفتی انشالله کلا نمیگیری منم پسرم ابله مرغون گرفت نوزاد ۴ ماهه دارم دعا کن نگیره

بله واکسن زدم

عزیز دلم واکسن چی زده بودی دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم آبله نگرفتم، سر بچه دومم خواستم بزنم رفتم متخصص عفونی گفتم برام بنویس،خندید بهم ، گفت اصلا تو ایران واکسیناسیون آبله روتین نیست که من برات بنویسم شمام‌بری بگیری بزن ، اصلا نیست 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

عزیزم بچه بودی گرفته بودی؟

بنظرم قرنتینه شو چون من پسرم با پسر عموش تو ی ظرف غذا خوردن پسر من نگرف چون سریع جداشون کردیمد

وای چقدررررر از ابله مرغون بدم میاد الهی نگیری الهی هیچ چیزی نشه من بچم سه روز بود پسر بزرگم ابله گرفت از استرسسسس مردم و زنده شدم نوزادم نگیره گفتن چون بچگی گرفتم انتی بادیش دادم تو جنینی ب نوزادم و نوزادم خداروشکر نگرفت شمام ان شاالله ک چیزی نیس و ب خیر میگذره ولی شدیدااااا درکت میکنممممم

۲۲هفته

خب سه ماهه اول خیلی مهمه و ماه اخر نگران نباش ان شالله بخیر میگذره من یه خانومی میشناختم  تازه تو سه ماهه اول گرفت بعضی دکترا بهش گفته بودن باید سقط کنی ولی دکتر خودش گفته بود نگهش دار هیچ مشکلی نیس بچش سالمه الان کلاس دومه

هیچی نمیشه اصلا نگران نباش بدون اذن خدا ی برگم از درخت نمیفته خودتو بچتو بسپر بهش

مبدونم ولی شنیدم آسیب مغزی برای جنین داره یا کوری ناشنوایی فلجی خیلی نگرانم   

ولی خب هنوزم دیر نشده 

پسرتون بفرست جایی 

تا ۱۴ یا ۲۱ روز ممکنه ناقل باشه 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
خب هنوز که نگرفتی انشالله کلا نمیگیری منم پسرم ابله مرغون گرفت نوزاد ۴ ماهه دارم دعا کن نگیره

اانشاالله نمیگیره هنوز تاول نزدم تب و علائم دیگه دارم