2777
2789
عنوان

خانمایی که دختر نوجوون دارید بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 44 پست
من خودم از اون بچه های سرتق بودم ک بدون اجازه مامانم سیبیل اصلاح کردم و بزرگتر ک شدم ابرو مرتب کردم ...

درسته واقعا سن خیلی بدیه . گاهی واقعا نمیدونم درست و غلط چیه .

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .

همین الان هدفون توی گوشمه دارم جلسه مشاوره گوش میدم دکتر عزیزی . 

یکی از ملاک های خودباوری برای نوجوونا مساله face هست که نباید دچار بحران بشه . و در چیزهایی که قابل برگشته نباید با بچه ها وارد درگیری بشی . اگر انقدر براش مساله شدید شده با دستگاه هایی که شبیه ریش تراش مردونه هست . موزر بانوان . با اونا براش بزن هم سطحی میزنه و احتمال جوش کمه هم اذیت نمیشه . در کنار این که توی این سن باید انقدر توانایی هاشو پر رنگ کنی که درگیر صورت و اندام و چیزایی که دست خودش نیست نشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیشترش رو اجازه دادم . صورتش جوش،میزنه .

عزیزم ب این چیزا نیس من ۱۹ سالمه هنوز جوش میزنم بند بندازم با تیغ میزنم 

از اول همین بودم هر دفعه لند بندازم پر جوش میزنه ولی خواهرم ۱۴ یالشه بنده انداخت چیزی نشد با متخصص پوست مشورت کنید بهتره

من ۱۲ ساله بودم، فقط پشت لب

۱۴ ساله، همه جای صورتم به جز بین ابرو

۱۶ سالگی کل صورتم

ولی ابروهای من مرتبه، بهشون دست نزدم

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

کرم مو بر .مشکلم الان صورتشه .لیزرم بله زوده.

صورت رو نباید لیزر کرد چون موهای صورت بشدت نازک و کرکی هست و لیزر نتیجه عکس می‌ده یعنی بجا اینکه موها‌ رو از بین ببره ضخیم تر و زیاد تر می‌کنه 

صورت فقط برای نواحی پر مو مثل بیکینی و زیر بغل جوابه که اونم نه به طور صد در صد

جلسه آخر هم نداره هی باید بری شارژ 

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼
استارتر جان یه سوال خصوصی بپرسم ؟ بعد حدف میکنم کامنت رو موهای زیر بغل و ناحیه خصوصی رو از چند سالگی ...

منم جواب بدم ؟

بستگی به سن بلوغ و رشد موهای زاید داره به یه مرحله ای میرسه که دیگه کاملا بلنده و باید شیو بشه چون از نظر بهداشت مهمه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
صورت رو نباید لیزر کرد چون موهای صورت بشدت نازک و کرکی هست و لیزر نتیجه عکس می‌ده یعنی بجا اینکه موه ...

درسته . ولی اصلاح هم از حالا صورتش پر جوش میشه .

همین الان هدفون توی گوشمه دارم جلسه مشاوره گوش میدم دکتر عزیزی . یکی از ملاک های خودباوری برای نوجوو ...

منظورتون دکتر سعید عزیزی هست ؟ واقعا ایشون عالی هستن تو هر زمینه ای منطقی و علاقانه راهنمایی میکنن و جواب میدن هیچ روانشناسی رو قد دکتر سعید عزیزی قبول ندارم✅🪷

الان چند سالتونه؟

۱۸ سالمه

من خیلی پرمو بودم، موهای صورتم مشخص بود

ولی از مامانم اجازه نگرفتم، چون میدونستم اجازه نمیده، ولی بعدش که دید چیزی نگفت

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

درسته . ولی اصلاح هم از حالا صورتش پر جوش میشه .

ممکنه جوش هم نزنه! جنس پوست آدم ها باهم فرق می‌کنه بهتره ببری پیش متخصص پوست تا تشخیص بده چه نوعیه پوستش و با چه شیوه ای اصلاح کنه بهتره 

همین الان هدفون توی گوشمه دارم جلسه مشاوره گوش میدم دکتر عزیزی . یکی از ملاک های خودباوری برای نوجوو ...

کاملا موافقم  . دختر من هنرمنده ، نقاش های فوق العاده میکشه . 

ولی متاسفانه فضای مجازی باعث بدبختی همه شده . خودشون رو مدام با مدلهای کره ای که خیلی لاغر و بدون مو هستن مقایسه میکنن و اصلا توانایی های خودشو نمیبینه .