2777
2789
عنوان

گذشته پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 38 پست
قربونت برم❤️درست میگی😔

❤️❤️❤️

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

قطعا کسی رو که بهش خیانت کردهدیگه از ذهنش بیرون کرده نگران نباش

عشق اول مگه از ذهن بیرون میره آخه☹️

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم اولین رابطمهگذشته ای نداشتمبخاطر همین اذیت میشم

عزیزدلم درکت میکنم

آدم وقتی گذشته خودش سفیده انگار زورش میاد گذشته طرف مقابلش لکه دار باشه

ولی سعی کن کنار بیای اگه نمیای رابطه رو ترک کن ولی اینو بدون بعداز این رابطه تو هم لکه دار میشه گذشتت و به علاوه ممکنه با کسی که گذشته اش سیاهه بیوفتی 

یا سعی کن کلا اهمیت ندی و رها کنی، اون در حال حاضر از تو خوشش میاد نه ادم قبلی

من یه آدمیو که از ته دل دوست دارم دیگه باید بپذیرمش هرجوری که هست این جبره 

وگرنه خودم و اونو زجر ندم

درکت میکنم کاملاولی واقعا مهم نیست هرچی بوده تموم شده الان پیش توعهمنم رابطه اولمه ،سختمه که اون یچی ...

مثل همیم پس☹️

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
عزیزدلم درکت میکنمآدم وقتی گذشته خودش سفیده انگار زورش میاد گذشته طرف مقابلش لکه دار باشهولی سعی کن ...

کاملا درست میگی❤️

فقط یبار گفت ماشینمو فروختم چون بخاطر اون گرفته بودم و اون تایم حالم بد بود ..‌.

واسش طلا خریده بود

خیلی هزینه کرده بود براش🤦🏻‍♀️

میخواست براش النگو بخره که خیانت کرده

شما رابطتون درچه حده؟☹️ بوسه و بغل دارین؟ ببخشید میپرسم اگه راح نیستی ج نده

بغلش میکنم

میذونی خودم پاپیچش شدم😂 اونم گفت ولی بنظرم ادما کمرنگ‌میشنمخصوصا وقتی یکی جاشونو بگیره

منم پاپیچ شدم که کاش نمی‌شدم

از اوللل رابطشو میدونم تا تموم شد

انگار آتیشم میزنن

واسش طلا خریده بودخیلی هزینه کرده بود براش🤦🏻‍♀️میخواست براش النگو بخره که خیانت کرده

من دیگه نخواستم بیشتر از این چیزیو بفهمم

.فقط میدونم دختره ازدواج کرده و فامیلشم نیست.تو از کجا متوجه شدی؟