2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 133455 بازدید | 950 پست
بهترین کار کردیمن هم دوقلو دختر وپسر دارم پسرم این شکلیه صبح تا عصر خونه عزیزجونش شب تا صبح بامن ،هم ...

خدا سلامتشون کنه  از چشم بددورعزیزم بنظرم مادربزرگ بچه رو روزها میخوابونه شبها خوابش سبک میشه 

ازشون خواهش کن عصرها نخوابوننش 

بلکه بیشتر خسته اش کنن آهنگ بزارن جلوش برقصن با چیزهای طرحدار ،مثل هوادارهای تیم فوتبال منظورمه هی پتوی طرحدارو اینجوری موج بدن خودشون قر بدن برقصن نمی‌دونم منظورم متوجه میشی یانه.. ولی اصلا نزارن بچه بخوابه چشم بچه خسته میشه شبها سنگین میخوابه

خدا سلامتشون کنه از چشم بددورعزیزم بنظرم مادربزرگ بچه رو روزها میخوابونه شبها خوابش سبک میشه ازشون ...

دقیقا همینها رو بهشون میگم 

میگم عصرنخوابونین مشغولش کنین آهنگ بزارین ولی باز از دستشون درمیره می‌خوابه 

شب تا صبح چنددفعه پامیشه ‌دوبارهم آبجیش بیدارمیشه

من دیگه ۶ صبح میدم دست شوهرم تا ۸ ونیم می‌خوابم عصرهم نیم ساعت این کلا خواب من😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های من دوقلونیستن ولی شیر به شیرن و خیلی الان کوچیکن بااینکه همش جنگ دارن باهم اما از نبود هم اذیت میشن منم نمیتونم بدون این دوتا چجوری طاقت اوردی بچتو بذاری جایی اخه همش ۱۰ ماهشه خیلی بهت نیاز داره

جقدر نامرد هست پسر ت ولت کرده رفته آخرش همینه هرکاری بکنید تنها می زارنتون

😂😂بچه ها باید برن و مستقل شن.. اگه نگنن این کارو ما تو بزرگ کردنشون اشتباه کردیم😃

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬