2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 104422 بازدید | 907 پست
بچه رو دست عمه باباشون ک نمیسپارهبچه دست مادربزرگه مادر بزرگام خیلی خیلی دلسوز و باتجربه تر هستن یچی ...

عزیزم کسی منکر دلسوز بودن مامان بزرگا نیست ولی اتفاقه ،،،اینو که میگم عین واقعییته یه خانواده ای میرن کوه تفریح ،خانومه به هوای اینکه بچه سه ساله اش  موقع برگشتن تو ماشین پشت سریه وپیش  مامانش، بیخیال میرن  خونه ،شب زنگ میزنه به مادرش میگه بچه رو بفرستید میگه بچه با ما نیست،،خلاصه جنازه بچه رو رفتن از کوه پیدا کردن،،،خواهر من این چیزا رو میبینم که میگم بچهاتون رو تنها نزارید ،بچه مسولیت داره ،،وگرنه آدم نوه اش بیشتر از بچه اش دوست داره 

خاله من از یک سالگی تا 3,4 سالگی یکی از ابجیام رو بزرگ کرد چون مامانم نمیتونست دوتاشونو دست تنها نگه داره دیگه بعدش که راحت تر بود مامانم دیگه نذاشت آبجیم بره شماهم گناهی نکردی عزیزم چه اشکالی داره که کسی کمکت کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من سه ماهشونه دلم نمیاد بدم دست هیچکس. خیلی سخت و کم میرم جایی. 

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
شما خیلی بی درک هستی که اینجوری حرف میزنی ان شاء الله خدا بهت چند قلو بده بعد بیا اینجا اظهار نظر کن

ان شاءالله که بده به خیر و عافیت.

اتفاقا چون مامانم چند تا بچه پشت سر هم داشت و منو برای از سر باز کردن و خلوت تر شدن سرش دنبال پدرم میفرستاد! حس بسیار بدی دارم و حس اون نی نی رو میفهمم...

دقت کن گفتم پدرم! با اینکه پدرم رو خیلی دوست داشتم و دارم... حتی کمی بیشتر از مادرم... و از بودن باهاش ناراحت نبودم... ولی اینکه منو از سرش باز میکرد آزارم میده...

پس نگو بی‌درک!

تویی که تا حالا حس اون نینی رو تجربه و درک نکردی!

از دیدگاه اون نی‌نی، شما بی‌درکی!

فقط اون نی نی چون زبون نداره از مادرش شکایت کنه و احساسش رو بگه، همه به مادره حق میدن!

اما اون نی‌نی بعدا بزرگ میشه و حسش میمونه باهاش...

پس بذار من تذکر لازم رو به مادر بچه بدم و دخالت نکن...

شاید مادرش اگر تاییدهای شما نباشه، به فکر فرو بره و دیگه این کار رو نکنه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام من داداش نداشتممامانم بچه ک بودیم داداشمو تو شکمش ۹ ماهگی از دست دادچندسال بعد باردار شد پسربو ...

کارت افتضااااااح بوده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام من داداش نداشتممامانم بچه ک بودیم داداشمو تو شکمش ۹ ماهگی از دست دادچندسال بعد باردار شد پسربو ...

مگه پسر زاییدن افتخار داره آخه اونم تو این دوره جدید روشنفکری ؟؟  

من مامانم میگه وقتی دیدم شما پسر شدین ناراحت شدم خیلی ناراحت میشم مثلا چی میشد بگه دختر نور چشمی خونه هست پسر هم مثل دختر هر دوتاشون خوبن 

یا بگه از اینکه تو سالم بودی خیلی خوشحال بودیم نه اینکه بگه من گریه میکردم چون پسر نشدی 

نه دختر نه پسر هیچ کدومش افتخار ندارن هر دوتاش یکی هست منتها چی توی پسر دیدن توی دختر نیست اینقدری بهش بها دادن من نمی‌دونم 

پسرتون میدونه که بچه شماست؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
ان شاءالله که بده به خیر و عافیت.اتفاقا چون مامانم چند تا بچه پشت سر هم داشت و منو برای از سر باز کر ...

عزيزم فقط برا٣روز رفته نه برا هميشه

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
وای الهی دوقلوی دختر پسر؟ 😭❤️ بعد داداششم دلتنگ آبجیشه قلبم عایییی

اره عزيزم

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹