2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 85146 بازدید | 864 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نظرتون چيه يه تاپيك جديد بزنم عكس نوزادي تا ده ماهگيشونو بزارم

نه قربونت برم... خدا برات حفظشون کنه انشاله... خدایی نکرده چشم می خورن... اینجا هستن خانم هایی که هنوز قسمت نشده مادر بشن و یوقت نا خواسته دلشون بگیره یا غصه بخورن

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

من فقط صفحه اول رو خوندم....  به نظرم کاش دوتا شونو می دادی مامانت ببره... ازین به بعد هر وقت قرار شد مامانت ببره بگو دوتا شونو ببره.... 

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

اینستا هم انشاءله  پیج نزده باشی براشون..... 

انشاءله همیشه سالم و سلامت و شاد باشن و  پدر و مادر شدنشون  رو ببینی

من فقط صفحه اول رو خوندم.... به نظرم کاش دوتا شونو می دادی مامانت ببره... ازین به بعد هر وقت قرار ش ...

مامانم از پس هردوتاشون برنمياد سختشه

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
مامانم از پس هردوتاشون برنمياد سختشه

خواهرت بابات  کمک می کنن... وای در کل زیاد نزار ازت دور بمونن الان

چند ساعتی یه بار تصویری میبینمش الان خواهرم یه عکس ازش برام فرستاد دلم بیشتر هواشو کرد اگه هستین بزا ...

اخی ماشاالله بهشون 

نوه های منم یک سالشون هست اصلا طاقت دوری هم و ندارن دخترم خونه مادرشوهرش میشینه بک ساعت یکی شون میرن پایین بهانه میگیرن تا نیاد بالا آروم نیستن خیلییییی به هم وابسته هستن خدا نگه داره همه بچه ها باش

منم دخترم ۷ ماهشه یه وقتایی میدم مامانم ببره یکم استراحت کنمبعد دلم براش تنگ میشه هاااا ولی له له نم ...

نه عزيزم ماهم نياز داريم به استراحت

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹

عزیزم... کاش نزاری

اینجا خیلی ها آرزو به دل یک بچه هستند... ممکنه دلشون بشکنه یک لحظه ... آهی بکشند و ... ناخواسته باعث اشکی بشی 

تو صفحات متوجه شدم گل های نازنینت خیلی عسل و شیرین هستند.... 

خدا ایشالله برات حفظشون کنه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن...

کلا بچه هات رو تو چشم دیگران نزار لطفا