2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 88358 بازدید | 865 پست
یا علییییییشنا دیگه کی هستیندو قلو داره خسته شده دو روز داده مادرش نگه دارهیعنی داره میمیره هم باید ...

فقط يه جمله ياد گرفتن همه جا به كار ميبرن ولشون كن

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد دلم گرفت از تاپیکت !!یاد داستان غمگین دوقلوهای خودم افتادم خدا نکنه هیچ مادری از بچه هاش دور باشه💔😥

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خدانکن عزیزم محبت داری...من که خیلی پشیمونم که چرا بچمو آوردم تو دنیایی که هیچ کسی حتی خودمم نمیخان. ...

خاتواده خودم خوبن.. البت جز مادر و ی خاهر کسیو ندارم.  شوهرمم خوبه.... ولی خانوادش... اخه بچه محبت طرف پدری هم میخاد

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

چقد دلم گرفت از تاپیکت !!یاد داستان غمگین دوقلوهای خودم افتادم خدا نکنه هیچ مادری از بچه هاش دور باش ...

چيشده عزيزم؟

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
کاش اول اصول بچه داری رو یاد بگیرین بعد بچه بیارین، فقط زاییدن مهم نیست، موندم پدر بچه چطور اجازه می ...

😐😐😐😐

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

خاتواده خودم خوبن.. البت جز مادر و ی خاهر کسیو ندارم. شوهرمم خوبه.... ولی خانوادش... اخه بچه محبت ط ...

منم همینطور یه خواهر بیشتر ندارم که اونم بی محبته از بچگیمون همینجور بود بی احساس بود مثل مامانم.درسته از هر دو طرف محبت لازم هست ولی حتی از یه سمت هم باشه عالیه جبران میشه نگران نباش شوهرتم که خدا رو شکر هواتو داره غصه چی رو الکی میخوری تو دلیتم اذیت میشه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

خاتواده خودم خوبن.. البت جز مادر و ی خاهر کسیو ندارم. شوهرمم خوبه.... ولی خانوادش... اخه بچه محبت ط ...

بزار يه چيز بگم شايدم تعجب كني الان بچه هام ده ماهه هستن پدر بزرگشون فقط دوبار بچه هارو ديده اونم يه بارش خودم رفتم عمشون فقط به دنيا اومدن ديده عموشون كه اصلا نديده فقط پسرمو عكسشو تو استوري ديده همه با هم تو يه ساختمونيم

چيشده عزيزم؟

منم دوقلو دارم ۱۹ سالشونه ۱۷ ساله ازم دورن  ....داستانش مفصله عزیزم توی تاپیکام توضیح دادم ...ان شالا خدا سلامتی بده زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشن دوقلوهای شما

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

منم دوقلو دارم ۱۹ سالشونه ۱۷ ساله ازم دورن ....داستانش مفصله عزیزم توی تاپیکام توضیح دادم ...ان شال ...

ببخشيد اگه ناراحت شدين😔