2777
2789
عنوان

دوقلو دارم یکی از قل ها رو دادم مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 70240 بازدید | 811 پست
عزیزم حتما خونواده پرجمعیتین ک مامانتون اینجوری رفتار میکنه؟؟ مثلا ما کلا ۴ نفریمشایدم شوهری دارین ...

من فقط یه خواهر و بردار دارم و خواهرم یه پسر و برادرم یه دختر و یه پسر داره نه مامانم از زمان مجردی هم اصلا اهمیت به من نمی‌داد حتی بارها میگفت تو رو نمیخاستم ناخواسته باردار شدم.....نه شوهرمم هوامو نداره فقط عادت کردم از مجردی رو پای خودم وایسم مامانم اینا از اون جور آدما هستن که فوق العاده بین بچه هاشون فرق میذارن.خوبه بازم الهی شکر خانوادت پشتت هستن و هواتو دارن

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تبریک مامان دلسوز!دلش بغلت رو میخواسته، از آغوشت محرومش کردی فرستادی پیش مادرت؟!من باشم نمیبخشمت...ب ...

شما خیلی بی درک هستی که اینجوری حرف میزنی 

ان شاء الله خدا بهت چند قلو بده بعد بیا اینجا اظهار نظر کن

سلام من داداش نداشتممامانم بچه ک بودیم داداشمو تو شکمش ۹ ماهگی از دست دادچندسال بعد باردار شد پسربو ...

بگو که الکی میگی 😮‍💨😮‍💨شوهرت مشکلی نداشت ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خدا حتما جواب خوبیتون رو میده . فقط یه سوال فضولی نباشه پسرتون میدونه این قضیه رو ؟

چ قضیه ای😐

اون هم منو میبینه هم مامانمو

راستش مامانم خیلی مهربونتره

من یه چیز بی اعصابم😐

خونه مامانم ایناست درکل

وخودش میگه من پسرمامان جونم.

کاش اول اصول بچه داری رو یاد بگیرین بعد بچه بیارین، فقط زاییدن مهم نیست، موندم پدر بچه چطور اجازه می ...

من واقعا متاسفم برای شما که یه سری جملات کلیشه ای یاد گرفتین همه جا شروع میکنین گفتن اون جمله ها رو،بدون اینکه حتی یک روز تجربه بچه داری داشته باشین

این اصول و قواعد و برای خودتون پیاده کنید ،افکار مریض تون و نشر ندین

من فقط یه خواهر و بردار دارم و خواهرم یه پسر و برادرم یه دختر و یه پسر داره نه مامانم از زمان مجردی ...

ناراحت شدم برات عزیزم

ان شاالله خدا بهترینها رو برات رقم بزنه

نگه ندارن

جیز خاصی نیس

الان همین مامان من اون یکی بچمو ب هیچ وجه حتی دوساعتم نگه نمیداره من مثلا برم بازار جایی😐😐😐

بارها سر همین باهم بحث کردیم.

ی زن دایی دارم اونم میگه مامانم بچمو اصلا یک ساعتم نگه نمیداره

اصلا خیلیا اینطورن‌

بی خیال بابا

من واقعا متاسفم برای شما که یه سری جملات کلیشه ای یاد گرفتین همه جا شروع میکنین گفتن اون جمله ها رو، ...

من كه اصلا نخوندم چي نوشتن برام مهم نيست

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
وای آرهچرا همه اینجوری برداشت کردن؟!!!گفتم دادم مامانمن اینکه من دیگه کنارش نبودم!منم مرتب اونجا بود ...

خب شما بد گفتی 

همه فکر کردن کلا بچه در جریان نیست 

در هر صورت اختیار بچتو داری 

شما گفتی نظر بدین کاربرا هم‌نظر دادن شما تند چرا جواب میدی 

خوبه بچه رو دادی مادرته معلومه بی اعصابی

کاش اول اصول بچه داری رو یاد بگیرین بعد بچه بیارین، فقط زاییدن مهم نیست، موندم پدر بچه چطور اجازه می ...

یا علیییییی

شنا دیگه کی هستین

دو قلو داره خسته شده دو روز داده مادرش نگه داره

یعنی داره میمیره هم باید ۷ودش نگه داره

نه عزیزم 

وقتی خسته ای کم آوردی نمیتونی لازمهههههه گوش کن لازمه برای مراقبت از خودت کمک بگیر

حالا شما اگه انقدر قوی هستی حتی یک روز هم نیاز به کمک نداری مرحبا همین مسیرو برو

ولی اینو بدون خیلییییی ها مثل تو نیستن

و هیچ عیبی نداره  ببره چند روز پیش مادرشدتا خودشوکمی انرژی بگیره

ناراحت شدم برات عزیزمان شاالله خدا بهترینها رو برات رقم بزنهنگه ندارنجیز خاصی نیسالان همین مامان من ...

حرف نگه داشتن نیست حرف بی مهری یه مادر هست ا، این دلم شکسته وگرنه شکر خدا از اول تولدش خودم بزرگش کردم تا الان مهم هم نبوده حرف محبت و عاطفه مادری هست.ممنونم ازت شما خیلی با محبت و با درکی🧡❤️🙏

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️